2777
2789
عنوان

استرس دارم

124 بازدید | 22 پست

سلام به نینی سایتی های عزیزم به نظرتون اگر دست مرد پیشابی باشه(پیشاب اول) و به واژن بخوره احتمال بارداری تا چه حده چون من نزدیک شاید یکی دو هفته پریود نشدم حتی با وجود خوردن زعفران و گل گاو زبان و هر انچه که فکرشو کنید...!و خیلی استرس دارم..

بی تو مهتاب شبی باز ، ولشکن دیگر                                          این منه بی تو مگر کوچه خیابان بلد است ؟  
آزمایش🫴🏻

دست و دلم به ازمایش نمیره هنوز عقد نکردیم🥲💔تو مرحله اشناییم با خانواده تازه..

بی تو مهتاب شبی باز ، ولشکن دیگر                                          این منه بی تو مگر کوچه خیابان بلد است ؟  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته نباشید

چقدر عجول!!!

بی بی چک بزن

ولی احتمالش تقریبا صفر

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
برو یه آزمایش بده ولی بعیده این استرس هم جلوی پریودی رو میگیرهدیگه خودش دیگه

🥲💔تنها دلیلی که میترسم ازمایش بدم فقط اینه هنوز عقد نکردیم🥲💔

اشکال نداره حداقل خیالت راحت میشه 

اگه بچه ایم در کار باشه زود بفهمی خیلی راحت بدون دردسر سقط میکنی

خسته نباشیدچقدر عجول!!!بی بی چک بزنولی احتمالش تقریبا صفر

بله متاسفانه...🥲💔خیلی ممنون🥲

دیگه الان تنها راهه

🥲💔حالا بر فرض اگر بارداریم بود چه شکلی سقطش کنم..؟

اشکال نداره حداقل خیالت راحت میشه اگه بچه ایم در کار باشه زود بفهمی خیلی راحت بدون دردسر سقط میکنی

چطوری سقطش کنم؟🥲💔کدوم دکتر یا با خوردن چه چیزی؟

آخه تو آشنایی این چه حرکتیه😐

🚶‍♀️💔حقیقتا راستشو بگم کاملا زوری بود حالا اسمشو نمیشه‌گذاشت تجاوز ولی چیزی نبود که خودم دلم بخواد🥲💔

چطوری سقطش کنم؟🥲💔کدوم دکتر یا با خوردن چه چیزی؟

یکی از دوستام از ناصر خسرو قرص سقط گرفت بعد اینکه به خونریزی افتاد رفت بیمارستان گفت سقط شده بچم اونجا کورتاژ کرد راحت یه شب بستری شد برگشت خونه

یکی از دوستام از ناصر خسرو قرص سقط گرفت بعد اینکه به خونریزی افتاد رفت بیمارستان گفت سقط شده بچم اون ...

چقدر خوب مرسییی .. بعد اینکه بازم بچه دار شدن یا به مشکل خوردن؟

2810