2777
2789
عنوان

دخترا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 29 پست
من۳۳اون۳۲

غلط کرده قصد ازدواج نداره 

هم سن مامان منه 

شمارشو بده باهاش صحبت کنم ببینم چشه🤣

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون وقتی بهش ابراز علاقه کردی ، باعث شده اعتماد ب نفسش  زیاد بشه بخاطر همین بیشتر ب خودش میرسه

حالا اگ دوست داشتی میتونی ی مدت گذشت باز پیشنهاد بدی 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

شاید می خواهد حرص بدهد منو

ن بابا 

کلا ما دخترا کسی بهمون ابراز علاقه کنه اعتماد ب نفسمون زیاد میشه حالا از طرف خوشمون بیاد یا بدمون بیاد یا قصد ازدواج نداشته باشیم

فرقی نداره 

پیش خودمون میگیم حتما خوشگلی احه کلا ما دخترا خیلی کم میگیم خوشگلیم حتی اگ واقعا قیافمون عالی باشه 

با ابراز علاقه کسی ،انگار مهر تایید میخوره  ک واقعا خوشگلیم 

بنظرم نمیخواد حرص بده 

ی دلیلش  افزایش اعتماد ب نفسه چون خوشحال شده ک خوشگله 

ی دلیل دیگشم  هم اینه ک هول شده یا ناز کرده ک جواب منفی داده 

میتونی ۲ ماه یا ۱ ماه بعد دوباره پیشنهاد بدی ک حداقل اگ پشیمون شده جواب مثبت بده اگ هم نظرش همونه  ک جوابش منفی باشه 

اما اصلا ربطی ب حرص دادن نداره 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

گفتم برم اکسمو لایک کنم یعنی بهش نخ دادم؟

از نظر بعضی پسرا بله 😂

پیش خودشون میگن  دختره عاشقمونه 

بعد بهشون ج منفی بدی چی؟؟؟

اگ علاقه سطحی باشه و جدی نباشهحتی برای دوس دخترش شدن ، فقط چون دختری اومده باشن ،  زود میرن پشت سرشون هم نگا نمیکنن 

ی سریا هم هستن ک دختر رو میزارن تو ذخیره و در حد دوس دختری باهاش می مونن و چند وقت ی بار کات و آشتی

اما اگ عاشق واقعی باشه و برای ازدواج بخوادت ممکنه  بازم پیشنهاد بده ۵۰ ۵۰ هست

گفتم برم اکسمو لایک کنم یعنی بهش نخ دادم؟

غذایی ی بار خوردی  و بالا آوردی ک دوباره نمیخورن 

کسی ک تبدیل ب اکس شد دیگ نمیشه رابطه سابق رو باهاش  داشت حالا چ تو خیانت کردی چ اون اگ بخوای سمتش بری فقط بخاطر وابستگیه  یا دوس داشتنه 

اگ آدم هم بودین ک تبدیل ب اکس نمیشد 

البته اینا نظر منه میتونه اشتباه هم باشه اما برای من تجربه بود

2810