2777
2789

استاد دانشگاه بود(استاد خودم نه)تو تاپیکام هس که از من۱۵سال بزرگتر بود و اوایل من اونو دوس داشتم بعد دوطرفه ازار اذیت... بعد مدتها رفتم کامنتاشو خوندم دیدم در جواب کامنت دخترا جان گفته قلب و گل گذاشته مثلا عکس سفر یه دختر نوشته بود خوش بگذره استاد اونم نوشته بود ممنون مریم جان و🩵 بقیه هم همینطور انگار فقط منو ازار میداد با کاراش و حرفاش بقیه عزیزم و جانم و قلب و گل و درد دلم گرفته نشستم براش گریه میکنم میدونم ارزششو نداره برای حس و حال اون زمان خودم گریه میکنم

این استادا اکثرشون با همه میلاسن هر ترم با چنتا اصلا اعتمادی نیس 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احمق بودم دوتا زنم طلاق داده بود ولی نه که فکر کنی پیرمرد بود نه اولین ازدواجش۲۱سالگیش بود دومیش ۲۵س ...

دوراز جونت گل، ادمی که دوبار ازدواج ناموفق تو این فاصله کوتاه داشته باشه خب معلومه بدرد هچی نمیخوره، حالاعم بهش فکرم نکن ک اصلاااا ارزشش رو نداره