2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4957 بازدید | 203 پست
نه گلم. همسرم هست ولی همش فوبیا دارم بعد حق پسرم بره با پدر و مادرش

ان شالله شوهرت یه عمر با عزت داشته باشه.

ببین اکثر اینا که مشکل دارن ، خود پدرو مادر فوت شدن و رسیده به بچه هاشون‌.

دور از جون دور از جون ، اتفاقی افتاد باید زرنگ باشی تا پدرو مادر داغن ببری و امضا بگیری برای بچه.

اون خانم هم اسم کاربریش تقریبا شبیه شما بود، میگفت احتمالا با برادرشوهرش ازدواج کنه بخاطر بچه.

نصف شبی چه فکرا میکنیم.

منم گفتم مادر شوهرم ، ارث دخترش رو گرفت بهش خیلی چسبید، الان قشنگ بلده و میدونه چی به چیه، دور از جون شوهرم چیزی بشه، میاد سراغ سهمش، مطمینم.

البت مهریه ی من از کل دارایی پسرش بیشتر خوشبختانه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله شوهرت یه عمر با عزت داشته باشه.ببین اکثر اینا که مشکل دارن ، خود پدرو مادر فوت شدن و رسیده ...

بازم شما سرتون شد. من مهریه ام کمه کلا شصت تا سکه با دو دونگ خونه ولی مال شوهرم بیشتر از اینهاست

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

باز اسم سهمیه اومد وسطدر صورتی بی وجدانی میشه که اون فامیل تون جبهه نرفته باشه و آسیب ندیده باشه اون ...

کلی جواب تایپ کردم ولی پاک کردم چون امثال شما نونتون نو نفهمیدن 

متاسفم برای نسبت خونی داشتن باهاشونولی آخه این قانون چرا باید باشه

خوب برند دادگاه شکایت .

راستی قبل فوت پدرو مادرتون ارثی به نوه هاش داده .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
قبل فوت نه بعد فوت رسید

خوب دیگه  ....یک هشتم به خواهرتون از اموال شوهر ارث میرسه .

از اون یک هشتم یک شسم به پدر و مادرتون .خواهرتون فقط اون میزان میتونند ارث بردارند .

خواهرزاده هات برند دادگاه .راحت بهشون ارث ندهند

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ