2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5314 بازدید | 203 پست

دو تا از اقوام ما چندین پسر داشتن ، و حالا یک نوه شون پسر بود، خود پدربزرگ وقتی زنده بود مستقیما تمام اموالش را به تک نوه ی پسری داد، و بقیه ی پسر دخترها را از ارث محروم کرد، چجوری دلشون میاد؟؟؟ موجود دو پا چقدر میتونه شارلاتان باشه؟؟؟ 

الان رو ابراست....آینده ثابت می کنه ..شب دراز است و قلندر بیدار....خدا حواسش هست حق شما ۵تا بچه یتیم ...

راستش من کلا بیخیالشون شدم. حتی چند وقت پیش رفتم سرخاک پدربزرگم و بهش گفتم من میبخشمت. هر بدی و کوتاهی هم کردی در حقم می‌بخشم و دلم نمی‌خواهد عذاب بکشی. براش هم همیشه دعا میکنم .

ولی خواهر و برادرام و مامانم حلال نمی کنند ... 

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر هوش و استعدادش رو نداشتم به بزرگی خدا قسم استفاده نمی کردن که اجر پدرم رو زایل نکنم

عزیزم چرا فکر می‌کنی بچه های شهدا و جانبازان بیهوش هستن؟

اونا هم اندازه خودشون هوش و استعداد دارن ما یه اینترن داشتیم بیمارستان آنقدر کودن بود همه میگفتن این حتما سهمیه داره تهش رو درآوردن فهمیدن با خرخونی قبول شده چند تا از این بچه های سهمیه ای رو تو بخش ها می‌دیدم چقدر فعالن و باهوش.

ببین به پسری که قبل پدر بمیره، شرعا و قانونا ارثی نمیرسه، ولی این حکم ادامه داره که متاسفانه، خیلیا ...

پس چرا این همیشه مخفیه من خودم تازه شنیدم.

حرفت رو قبول دارم ولی کاش جار زده بشه

اون آشغال از پدر شما هم بهش رسید؟

از پدر من به پدربزرگ و مادربزرگم رسید. مادربزرگم همه پولا رو گذاشت بانک و وصیت کرد بعد مرگم پول نوه هامو بهشون برگردانید. 

ولی بعد فوت مادربزرگم عمه و پدربزرگم پول رو از بانک گرفتند و به ما ندادند.

مادربزرگم ارث بابامو نمی‌خواست بگیره، پدربزرگم گفته بود اگر نگیری از خونم بیرونت میکنم برو پیش عروست و بچه ها زندگی کن.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
پس چرا این همیشه مخفیه من خودم تازه شنیدم.حرفت رو قبول دارم ولی کاش جار زده بشه

ما همه یاد گرفتیم از شرع، از قانون هر جا به نفعمون بود، استفاده کنیم.

چرا یه دختر یتیم باید پدربزرگ پدریش امضا بده برای عقدش، شرع منظورش اینه، اون پدربزرگ به ازدواج این دختر کنترل داشته باشه، نظارت کنه، کمک مالی کنه و .....

وگرنه لنگ یه امضا بودن تو اسلام فقط!!!!!!!!!

الان همین خانم صاحب تاپیک گفت، برادرو خواهرام همه جا قانون مسخره میکنن، الان تابع قانون شدن.

متاسفانه.

ولی مال یتیم خوردن عین آتیش جهنم، خدا به داد اونا برسه که مستقیم و غیر مستقیم قوانین الهی زیر پا میزارن.

ببخشید ولی خدا لعنتش کنه.

عزیزم😅 فعلا این دنیا می‌تازند ولی واقعا مدیونند و باید جوابگو باشند.

تازه شوهر عمه من شاگرد مغازه بابام بود، بعد فوت بابام به مامانم گفت اجازه بدین من اجناس رو میفروشم بعد که پولش رو به شما دادم، خودم جنس بریزم که مغازه سرجاش بمونه.

مامان من هم اعتماد کرد گفت چم و خم کار رو می‌دونه... ولی نه تنها جنس ها رو فروخت و پول ما رو نداد، بدهی هم بالا آورد و چند سال فراری بود تا خودش رو جمع کرد. علنا همه چیز ما رو به فنا دادند.

میگفتی قانون خق رو داده وجدان که نداده انسانیت که نداده  ببحشیداینو میگما!!ینی گه قانون نبود قرار بود ادما براسای وجدانشون زندگی کنن عین حیوونا تو جنگل همدیگرو میدریدید؟؟

اونایی که شرایط مشابه دارن. سخته خیلی هم سخته حتی درکشم سخته ولی چه میشه کرد. مرگ فرزند قبل پدر و مادرش خواست خداست. فقط اینو میدونم مال دنیا مال دنیاست یعنی هیچکس تو قبر نبرده ولی الهی کوفتشون بشه. 

اومدم عرفانی پند بدم ولی آخرش دوباره عصبانی شدم  

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

2810