2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5365 بازدید | 203 پست
باز اسم سهمیه اومد وسطدر صورتی بی وجدانی میشه که اون فامیل تون جبهه نرفته باشه و آسیب ندیده باشه اون ...

وقتی کسی علم و دانشش رو نداره حق نداره وارد دانشگاه بشه با سهمیه 

نتیجه چنین قانون مسخره ای خطاهای پزشکی و مهندسی وحشتناک در سطح کشور هست 

یه نفر جبهه رفته جنگیده دولت موظف وسایل رفاه و آسایشش رو تامین کنه ولی برای خودش نه بچه‌هاش

این مصداق حق الناس

گیریم پدرفاضل از فضل پدر تو را چه حاصل

باور میکنید سال ۹۹ فوت شده، خواهر برادرام نمیرن سر خاکش. میگن اصلا نمیبخشیمش.عمه م که الان رو هواست. ...

اون آشغال از پدر شما هم بهش رسید؟

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم  حداقل بگو راحت ندن  

برای آشنای ما هم پیش اومد   بزار برن شکایت کنن

کلی هم باید خرج کنن  خرج کارشناس و دادگاه و قاضی 

شاید منصرف شدن

شاید ببینن براشون صرف نداره ،کنار بکشن

ولی دو دستی ،زحمت پدرشون رو تقدیم نکنن

من مطمئنم اگر شکایت کنن پروسه ی پر خرجی هست

چون ما داشتیم  تازه وکیل هم بگیرن  ،دیگه زیاد پولی دستشون رو نمیگیره

دختره سر زایمان فوت کرده؟🥺

آره 

اون خانوم تو همین تاپیک گفت موقع سزارین فوت شد 😔

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

قربونت برم... اره، پدربزرگم واقعا در عذابه ، چون نوه هاش حتی حاضر نیستند برن سرخاکش. ولی عمه م تو اب ...

ببین به پسری که قبل پدر بمیره، شرعا و قانونا ارثی نمیرسه، ولی این حکم ادامه داره که متاسفانه، خیلیا اون اجرا نمیکنن.

در ادامه میگه پدر، پدر، یعنی پدربزرگ پدری ولی اون بچه هاست و مسیولیت کامل بچه ها با اوناست، یعنی درس و مشق و خورد و خوراک و ....بزرگ شدن جهیزیه و ازدواج و ....

کلا اون پدر بزرگ مسئول بزرگ کردن و سر و سامان دادن اون بچه های یتیم.

همون شرع که گفته ارث ندارن، پشت بندش اینم گفته والله

قربونت برم... اره، پدربزرگم واقعا در عذابه ، چون نوه هاش حتی حاضر نیستند برن سرخاکش. ولی عمه م تو اب ...

الان رو ابراست....آینده ثابت می کنه ..شب دراز است و قلندر بیدار....خدا حواسش هست حق شما ۵تا بچه یتیم خورده شده

انشاالله که خداوند به مادرتون سلامتی بده خدا را شکر که به جایی رسیدید من همش استرس همینو دارم نگن پد ...

قربونت برم. خدا تلاش مادر رو بی نتیجه نمی زاره.

بچه هات رو نذر آقا امام رضا کن و به خودش بسپار.

مامان من از همون سال هممون رو نذر آقا کرد و هرساله یک مبلغی می‌فرستاد حرم ... خدارو شکر با سلامتی و خیر بزرگ شدیم، سختی زیاد کشیدیم ولی الانمون خوبه.

مامانمم کم کم داره نفس راحت میکشه.

انشالله خدا همیشه به شما سلامتی و قدرت بده، بچه هات رو عاقبت بخیر کنه و شما لذت وجودشون رو ببری.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
وقتی کسی علم و دانشش رو نداره حق نداره وارد دانشگاه بشه با سهمیه نتیجه چنین قانون مسخره ای خطاهای پز ...

خب دولت وسیله آسایش شون رو فراهم نکرده که هیچ بدتر مردم هم زخم میزنن بهشون من خودم منشی ام تو بیمارستان می‌دونم 90 درصد دانشجوهای پزشکی سهمیه دارن ولی خب هرکس بود استفاده میکرد.

شما اگه داشتی استفاده نمیکردی؟

ببین به پسری که قبل پدر بمیره، شرعا و قانونا ارثی نمیرسه، ولی این حکم ادامه داره که متاسفانه، خیلیا ...

بله می‌دونم.

ولی دریغ از هزار تومان.حتی زنده بود به بچه های عمه م میدادولی به ما نه... کلا پسردوست نبود بچه های پسرش هم دوست نداشت.

پدربزرگ من وقتی زنده بود بیشتر از چند ده هکتار از زمینهاش و فروخت و خودش خرج کرد. ولی بقیش رسید به عمه م که تنها فرزند زنده ش بود.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
ممنون عزیز دلم انشاالله خدا خودش به من کمک کنه

حتما کمک می‌کنه... حتما.

🌹🌹

خب دولت وسیله آسایش شون رو فراهم نکرده که هیچ بدتر مردم هم زخم میزنن بهشون من خودم منشی ام تو بیمارس ...

اگر هوش و استعدادش رو نداشتم به بزرگی خدا قسم استفاده نمی کردن که اجر پدرم رو زایل نکنم

2810