2777
2789
عنوان

ارث بچه های خواهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4522 بازدید | 202 پست
بچه هم فوت شده؟

نه یه دختر مونده، طفلک بچه این وسط، مثلا یه ماشین شاسی بلند ند میلیاردی مال دختر بوده،به نام خودش، داماده گرو کشی میکنه، میگه یا بچه رو انتخاب کنین یا ماشین.

مثل اینکه پدر دختره کلی خرج بیمارستان کرد و دختر فوت شد.

خیلی تو ریزش نیستم ولی میدونم الان سر مال دعواست و از طرفی طفلک بچه وسطه.

مرد کسی رو نداره که نگهش داره، داده به خواهرش، یعنی عمه ی بچه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم درسته، مبلغ زیاد نیست نفری صدو خرده ای به اینا میرسه

واقعا روشون میشه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
خداروشکر ما بزرگ شدیم، با همه سختی‌ها. مامانم ولمون نکرد. داداشم که زمان فوت بابام ۵ سالش بود الان ۳ ...

قدر مادرتون رو بدونید واقعا بزرگ کردن بچه بدون پدر خیلی سخته من مشکل مالی ندارم ولی به خدا دارم زجر میکشم خیلی سخته بچه‌ها دیگه کمتر حرف شنوی دارند بعد فوت همسرم

نه یه دختر مونده، طفلک بچه این وسط، مثلا یه ماشین شاسی بلند ند میلیاردی مال دختر بوده،به نام خودش، د ...

انشاالله که خدا جوری کمک کنه به اون بچه که مثل گل بزرگ بشه.

الان خونمون سه دانگ، سه دانگ.خوب شاید پدرو مادر منم، اطرافیان تحریک کردن. ادمی زاد و شیر خام خورده.و ...

پدرشوهر منم دوتا زن داشته دو گروه بچه   ایقد بد اموالشو تقسیم کرده بین دوتا زن و ۱۰ فرزندش که خدا میدونه روز هفتم مرگش دعوا شد بین بچهاش 

خودشم همیشه میگفت من اموالو تقسیم کردم ولی تا زنده ام تحویلشون نمیدم بعد مرگم ببین این بچها چکار میکنن 😑

یعنی خانواده زن ادعای ارث کردن؟نفهمیدم چی شد

نه ارث نمیخواستن، گفتن هزینه بیمارستان بده، پسره نمیده.

میگم خیلی در جریان نیستم.

خانم شاغل بوده و ماشین مال خودش بوده.

بیمارستانش مثل اینکه در حد ۶۰۰،۷۰۰ میلیون شده.

بابا دختره بخاطر جون دخترش اونموقع داده، گفته بعدا میدن ، الان دعواشون شده.

پسره هم از اهرم فشار بچه استفاده میکنه، میگه یه قرون بدم، دیگه بچه رو نمیبینین

نه یه دختر مونده، طفلک بچه این وسط، مثلا یه ماشین شاسی بلند ند میلیاردی مال دختر بوده،به نام خودش، د ...

داماده چه بیشعوره 

خب اینا الان برن شکایت کنن میتونن مهریه هم از داماد بگیرن 

حالا مونده سر ماشین چونه می‌زنه ؟ 

ماشین رو داماد خرید برای خانومه ؟ 

طفلک بچه این وسط 😔😔😔😔خدا سر کسی نیاره 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2810