2777
2789
نه خواهرانه میگم این تک افتضاحه کجاش اسپرته النگوهاتم خلوت کن منم شاغلم طلا زیاد میگیرم قرار نیست هم ...

عکس طلاهاتون بذارین شماهم😍

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من گاو صندوق ندارم باید بخرم حداقل طلاها جاش امن باشه

به بنده خدایی میگفت گاو صندوق نخرید دزد فک میکنه چه خبره حاا اون تو. طلا خونه نگه نذار بزار بانک. جونتونو به خطر نندازین . اوضاع خیلی خیطه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصفهان گلم

خیلی خوب حساب کرده برات آدرسش میدی یا پیجش

میشه واسه من و نی نی تو دلم دعا کنید🥺 از خانواده ام دور هستم و کسی نیست کمکم باشه..دعا کنید دوران بارداری و زایمان راحتی داشته باشم🙏🥺 ممنون میشم صلوات بفرستید💓 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ماشالله چرخ ماشین سنگین انداختی شونه هاتو افتاده میکنه دختر 

مبارکت باشه بنظرم النگوهاتو بزار اینو در بیار

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

فقط برا سرمایه میخرم. قبلا اجرت سنگین میخریدم الان دیدم دیگ نمیصرفه با این گرونی

آفرین کار خوبی می‌کنی بدون اجرت بخر 

طلا بهترین سرمایه و پس انداز 

تحلیل گرها میگن بازم بالا می‌ره 

میتونی بانک بزاری وام برداری بازم تبدیل کنی طلا 

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است 
2810