2777
2789
عنوان

ذهنم درگیر عروس بزرگ و کوچیک شد

637 بازدید | 21 پست

من شش سال با جاریم اختلاف سن دارم 

من زنه پسر بزرگه م 

فهمیدم من عروس بزرگ میشم

عروس بزرگ بودن چ مسئولیت سنگینی داره😂

حالا جدای از شوخی احساس میکنم عروس بزرگ اوایل ازدواج اذیت میشه بر هر حال خانواده های ایرانی یه سری تفکرات دارن ک بعد یه مدتی شاید رو به روال بره درسته؟ ما هنوز عروسی نگرفتیم ن من ن جاریم اما خب میگم عروسیو عقب بندازم جاریو بفرستم جلو گیسو گیس کشیا نصیب اون شه😂😂

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عروس آخریم جاری اولیم با من فاصله عروسیمون ۱۸ساله

اونوقت مادرشوهر پدرشوهرم جوون بودن وتازه پسر اولو داماد کرده بودن خیلی عروس تحت فشار وزیر ذره بین بوده ولی به قول شما مسیر برا نا باز شده دیگه حوصلشون نمیکشه مارو اذیت کنن🤣

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
عروس دوم از همه بهتره و ازارش کمتره.ن اول خوبه و نه اخر

اره منم زبونم ندارم ناراحت بشم منظورمو بد می رسونم بخاطر همین دوس نداشتم عروس بزرگه باشم

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'ن پرنسس آقامم ن بابام نام کاربریمو همین جوری زدم😅

حالا که هر دو عروس اون خانواده اید خیلی فرقی نداره کی زودتر عروسی کنه . منو بگو که تا الان ۹ ساله تنها عروس هستم . شاید سه چهار سال دیگه جاری دار بشم . حسابی راهو برای جاریم هموار کردم . و توقعات خانواده شوهرم  رو به صفر رسوندم اما خودمو کشتم تا اینجوری بشه.  

حالا که هر دو عروس اون خانواده اید خیلی فرقی نداره کی زودتر عروسی کنه . منو بگو که تا الان ۹ ساله تن ...

اگه خانواده پررویی باشن  و دخالتگر خیالت راحت اونو هم میچزونن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
من عروس آخریم جاری اولیم با من فاصله عروسیمون ۱۸سالهاونوقت مادرشوهر پدرشوهرم جوون بودن وتازه پسر اول ...

خوبه عروس اولیه پاسوزت شده من از این شانسا ندارم😂

حالا که هر دو عروس اون خانواده اید خیلی فرقی نداره کی زودتر عروسی کنه . منو بگو که تا الان ۹ ساله تن ...

کلا شرایط برا عروس اول سخته

آبجی من 6 تا برادرشوهر داره اونا اخرین عروس داماد خانواده بودن

اصن دخالت خاصی تو زندگیش نمیشه ولی من هنوز نامزدم چون پسرعمه م هم هس عمه هام ک خاله های نامزدمم میشن تو خرج کردنو اینام اظهار نظر میکنن هر چن شاید خوبی بخوان اما خب ادم ناراحت میشه

اگه خانواده پررویی باشن و دخالتگر خیالت راحت اونو هم میچزونن

نمیدونم . بیشتر انتظاراتشون بی جا بود . من تعدیلشون کردم . حالا یا با احترام یا با رک گفتن  و پررویی مثل خودشون. دیگه هیچ جوره  نمیتونن منو به هم بریزن. دیگه توی یه صلحی هستیم فعلا . اون جاریم هم باید یه فکری به حال خودش بکنه دیگه  

2810