2777
2789
عنوان

فاز این واسطه های ازدواج چیه واقعا

262 بازدید | 36 پست

یکی از آشناها گیر داده بود به برادرم که دختر برادرمو بیا بگیر

حتی مدر و مادرم رفته بودن خونه ی این خانم و زنگ زده بودن به دختر که پدر و مادرم ببیننش

و ی بارم برادرم دعوت بود خونشون اینقدر گیر بهش دادهدبودن بیچاره ناراحت شده بود شام نخورده زد بیرون

خلاصه اینقدر اصرار کردن که برادرمم گفت باشه روز جمعه میریم ببینمش

عکسشو دیده بود ولی گفت زیاد چهرش تو عکس مشخص نیست

خواهر همین دخترم زنگ زده بود به واسطه که وای از وقتی فهمیدم فلانی میخواد بیاد برا خواهرم اینقدر خوشحالم که نگو

از خود دخترم پرسیدن گفت فعلا نظری ندارم

خلاصه روز جمعه قرار شد برن برادرم دختر رو ببینه

دختر خانم میغام فرستاد که من قصد ازدواج ندارم

از خوشحالی برادرم که نگم

ولی خب وقتی یکی از دختر مطمئن نیست دلیل بر این همه اصرار رو من متوجه نمیشم واقعا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو حالت دارهیا مرد سالارن و کلا نظر دخترو نمیپرسنیا دختره فهمیده اینقدر ناز دارید و قلبا مخالفید خود ...

نه بحث ناز کردن نیست

برادرم اصلا راضی نبود کار به دختر هم نداشت کلا بدش میاد از،طایفه مادریم زن بگیره

من فکر میکنم خود دختر شاید دوستی چیزی داشته باشه که قرار ازدواج گذاشته باشن

کار به دختر ندارم.

آخه واسطه خیلی اصرار میکرد

میگم کاش حداقل قبلش نظر دختر رو میپرسید بعد پا میچ ما میشد

اصرار کنید اوکی میده دخترها تو این موقعیت بخاطر استرس هی نه میارن ولی چند بار برید بیاین داداشتو باه ...

اصلا کلا راضی نبود براردم به اصرار واسطه میخواست بره

میدونیم که بعدشم میگفتم نه

فاز این مدل ها جمع کردن خاستگار واسه دختره، میدونی نفعشون تو چیه؟؟؟ میگن دختر ما خاستگار داره تو فامیل خواهان داره! بعدهااا دختره ازدواج کرد و برادرت به جایی رسید با افتخار میگن این خاستگار دختر ما بود یه روز و ما ندادیم!! نباید برادرت رو وارد این بازیهای خاله زنک میکردین

2810