2777
2789
عنوان

عشق ده ساله خستم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 58 پست
علاقه ت رو بهش ابراز کن فکر غرورت نباش

حتی اگر متاهل باشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تو موقعیت افتادم ولی برعکس من دوسش نداشتم🥺

حاضرم زن دومش بشم حتی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
خب از پروفایل وجواب کامنتهاش میتونی بفهمی متاهله ی نه اگه زن وبچه داره حتما زیر پستهاش کامنت میذارن ...

نه عزیزم اینجوری نیست...

این ک نمیشه اون تو شرایط حساس نیست سنش دیگه در حال پختگی هست فک نکنم تو این فازا باشه

تو منطقه ما رسمه مردا چندتا زن دارن. زن دوم خیلی عادیه اتفاقا.

عه بلوچی؟

نه ولی یکی از قومیتها که پدر بزرگا حتی ۴تازنم دارن الان. خیلی عادیه. مخصوصا واسه خان زاده ها که اصلا هیچ...

تنها آرزوم اینه دوباره کنکور تجربی بدم یه رشته دکتر قبول بشم بعدش برم خودم بهش پیشنهاد بدم... حتی اگر زنم داشته باشه راضی میشه.

آخی     عزیزم  

منم   یه سری  عاشق  یه آقایی  شده بودم  

بعد  فهمیدم متاهله     همش  میگفتم  باید  باهاش  ازدواج کنم   حتی  اون  اقا بهم  ابزار علاقه میکرد  برام گریه میکرد

ولی   بزور  جلوی  خودمو  نگه داشتم  و ازش  فاصله گرفتم 

بهش  گفتم   تو زن بچه داری   و  اصلا  این  رابطه  درست نیست 

چن ساله میگذره    ولی   اصلا از ذهنم بیرون نمیره  

همش میگم  کاش   بهم  پیامی  بده  

کاش   وقتی   قسمت  هم نیستیم    هیچ  وقت  عاشق  هم نشیم