2777
2789
عنوان

نمازخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم سر نمازت برا من غریبه دعا کن ک بتونم به نماز خوندنم ادامه بدم دلم عجیب برا ارامش نماز تن ...

الهی قربونت برم محتاجم به دعا من بنده خطاکارم ، رو چشمامم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سلام مبارک باشه عزیزم ما داخل همین سایت گروه داریم دور هم انگیزه بیشتری داریم خواستید تگ بشید .

لطفا منن تگ کنید گلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من با خدا اشتی ام ولی نماز نمیخونم چون نماز ربطی ب خدا نداره الان میخان بگن خدا گفته نماز بخون از کج ...

/QUOTE]

آره میشه با زبان ساده هم با خدا ارتباط گرفت و اشکالی ندارد ولی اینکه جلوی نماز خواندن گارد داری این بده به هرحال اگه دقت کنی به معانیش ‌و حکمتهاش شاید متوجه بشی که خیلی هم وحشتناک نیست تازه خضوع و خشوعت در مقابل پروردگار بیشتر میشه  در مورد ادیان دیگه به هرحال اونها قدیمی‌تر بودن ودرپله های پایینتری از آموزش قرار داشتن شاید یروزی توی دین اونها هم نماز بوده ولی بمرور از بین رفته

خانم ها اگر کسی سوال منم می‌دونه میشه حواب بده ..من دیسک کمرم پاره شده وقتی کمی وایمیسم مثلا ظرف می‌شورم پای چپم بی حس میشه و درد کمر و پام شروع میشه که خیلی اذیتم میکنه  ..آیا باید حتما نماز ایستاده بخونم با توجه به شرایطی که گفتم ؟؟(ممنون اسی که اجازه دادی داخل تاپیکت سوال کنم )🙏

/QUOTE]آره میشه با زبان ساده هم با خدا ارتباط گرفت و اشکالی ندارد ولی اینکه جلوی نماز خواندن گارد دا ...

من ۱۳سال نماز خوندم 

الان ک نمیخونم هم حالم بهتره هم خوشالترم 

اتفاقا خیلی ام خدا حاجتمو میده 

حتی بارها برای بقیه دعا میکنم و میشه 

گاردی نسبت ب نماز ندارم 

من با زبون فارسی ترجیح میدم با خدام حرف بزنم 

من ۱۳سال نماز خوندم الان ک نمیخونم هم حالم بهتره هم خوشالترم اتفاقا خیلی ام خدا حاجتمو میده حتی باره ...

من خودم بنده ی گناهکار خدام واقعا ادعایی هم نمیتونم داشته باشم چون خودمم تازه میخام شرو کنم ولی یه چیزیو میدونم ک در برابر هزاران لطفی ک خدا به بنده هاش میکنه و فقط چند تا کار ازمون خواسته ک یکیش نماز خوندنه بی معرفتیه ک به حرفش گوش نمیدیم چون این یه امتحانه ازطرف خدا

من ۱۳سال نماز خوندم الان ک نمیخونم هم حالم بهتره هم خوشالترم اتفاقا خیلی ام خدا حاجتمو میده حتی باره ...

همین مدل حرف زدنت یعنی در مقابل نماز خواندن گارد داری به هرحال بگذریم 

واقعا خدا اخرو عاقبتمونو ختم بخیر بکنه