2777
2789
عنوان

سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 32 پست
اره اسکراب زدم خشک تر شد اتفاقا!اسکراب طبیعی با شمر و روغن زیتون هم استفاده کردم اثری نداشت

نه اصلا اسکراب نزن...چون الان حساسه بدتر میکنه...الان هوا خشک و سرده به خاطر اونم هست...همیشه مرطوب کننده بزن به لبت‌...قبل رژ زدن هم اولش مرطوب کننده بزن بعد چند دقیقه رژ بزن

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا اسکراب نزن...چون الان حساسه بدتر میکنه...الان هوا خشک و سرده به خاطر اونم هست...همیشه مرطوب ...

اره من تو هوای سرد معمولا دستام و کف پام انگار از معدن برگشتم به حدی خشکه و گاهی پوسته پوسته میشه اما نرم کننده استفاده میکنم اوکیه اما لبم هر چی نرم کننده بالم و و میرنم خوب نمیشه باور کنید پماد آ د نزنم نمیتونم صحبت کنم یا بخندم فورا خون میاد مخصوصا لب پایینی رو نگه میدارم با دست وقتی حرف میزنم😂🤭

اره من تو هوای سرد معمولا دستام و کف پام انگار از معدن برگشتم به حدی خشکه و گاهی پوسته پوسته میشه ام ...

به لبت زبونتو نزن..بدتر میکنه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اره اسکراب زدم خشک تر شد اتفاقا!اسکراب طبیعی با شمر و روغن زیتون هم استفاده کردم اثری نداشت

اسکراب کلا واسه وقتی که پوست چرب هست و بخواهید چربی رو کنترل کنید نه خشکی پوست 

این حالتی ک میگید شکاف میخوره احتمالا ویتامین از بدنت کمه فک کم آ باشه اگر اشتباه نکنم 

اسکراب کلا واسه وقتی که پوست چرب هست و بخواهید چربی رو کنترل کنید نه خشکی پوست این حالتی ک میگید شکا ...

دکتر برام ازمایش چکاب نوشته توش ویتامین هم مشخص میکنه به نظرتون ؟؟

چون ریزش مو و مژه هم گرفتم جدیدا خودمم شک کردم به کمبود ویتامین یا شایدم تیرویید

مزاجتون خشکه عزیزم سعی. کنید غذاهای خشکی آورروکم کنید وچیزایی که رطوبت داره بیشترمصرف کنید

شب موقع خاب چن قطره روغن زیتون یابادام شیرین بریزتونافت چسب پنج سانتی بزن روش وبخاب بعدشم برام دعاکن زودتربارداربشم

منم لایک کن ک عمره درگیر لب خشکم البته من فهمبدم ب ۲ و ب ۱۲ خیلی کمک میکنه

مزاجتون خشکه عزیزم سعی. کنید غذاهای خشکی آورروکم کنید وچیزایی که رطوبت داره بیشترمصرف کنید

شب موقع خاب چن قطره روغن زیتون یابادام شیرین بریزتونافت چسب پنج سانتی بزن روش وبخاب بعدشم برام دعاکن زودتربارداربشم

دکتر برام ازمایش چکاب نوشته توش ویتامین هم مشخص میکنه به نظرتون ؟؟چون ریزش مو و مژه هم گرفتم جدیدا خ ...

آره شک نکن چیزی تو بدنت کمه موقع آزمایش بپرس از آزمایشگاه ننوشته خودت اضافه کن 

2810