وای چه چیزایی میگین تهران با شهرستان خورد و خوراک یکیه؟بالاشهر تهران با مرکز شهر و پایین شهر یکیه؟
عزیزم اینجا همه بالاشهر نشین هستن؟
مشخصه که بالاشهر هم از نظر کیفیت هم از نظر قیمت متفاوته
من در مورد مناطق معمولی که اکثریت اینجا از مناطق متوسط هستن صحبت میکنم
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما خودمون شمال هستیم و اینجا این چیزا یه مقدار گرونترهولی بازم تفاوت چشمگیری نداره قطعابستگی به سبک ...
ببین شمال چون مسافر زیاده قیمتاش بالاست ولی سبک زندگیام متفاوته... ما یه دوست داریم یهو میرن ده میلیون گوشت میخرن.. اصلا سبک غذا خوردنشون خفنه.. مثل ما کارمند هستنا ولی باید غذا حسابی بخورن
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
ببین شمال چون مسافر زیاده قیمتاش بالاست ولی سبک زندگیام متفاوته... ما یه دوست داریم یهو میرن ده میلی ...
بله منم همون اول گفتم سبک زندگی ها متفاوته قطعا
من خودم یه چیزایی همش باید تو خونه داشته باشم شاید بعضی ها اصلا براش هزینه نکنن
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
خورد و خوراک گفتین همه جا یه قیمته در حالی که میوه هم منطقه به منطقه شهر به شهر فرق داره
بازم میگم تفاوت چندانی نداره
من خودم تقریبا تمام ایرانو گشتم
تا به حال پیش نیومده از قیمت چیزی تعجب کنم
بگم مثلا فلان شهر فلان چیز خیلی گرون بود
تفاوتش در حد زمین تا آسمون نیست هیچوقت
یه جوری حرف میزنی انگاری اختلاف قیمت زمین تا آسمونه
والا حرف شما عجیبتره😃یه جوری حرف میزنی انگاری اختلاف قیمت زمین تا آسمونه
زمین تا آسمون چیه
خب به قول دوستمون یه قلم فقط نون رو شما حساب کنی بالاشهر پایین شهر کلی فرقشه
میوه کلی فرقشه تهران و شهرستان بالاشهر و پایین شهر
چه پافشاری میکنی شما. میخوام ببینم قیمت میوه و سبزی و نون و لبنیات زعفرانیه با سهرودی و جوادیه و بالاشهر و پایین شهر شهرستان یکیه؟ حتی قیمت فلافل تو بلوار اندرزگو با مثلا پیروزی یا باقر شهر یکیه؟
زمین تا آسمون چیهخب به قول دوستمون یه قلم فقط نون رو شما حساب کنی بالاشهر پایین شهر کلی فرقشهمیوه کل ...
من در مورد خورد و خوراک ساده صحبت میکنم نه رستوران
وگرنه همه ی شهرها قطعا رستوران های مختلف با قیمت های مختلف وجود داره