2777
2789

هزینه خورد و خوراک فرق چندانی نداره

همه جا یکیه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و شوهرم تو ی شهر تنهاییم خونه داریم ولی قسطم میدیمخرجمون در ماه جدا از قسط حدودا 8 تا 10 تومن

عزمزم با قناعت زندگی می کنید یا نه؟

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .
اینجوری که نمیشه گفت، هر کی بسته به سطح درآمدش خرج میکنه چیز ثابتی نیست که

ی زندگی معمولی

این کاربری مال دو نفر هست دیگه سیم کارت نداشتم اینقدر ترکیدم لطفا سوال نپرسید هی .

ازونجایی که تهران مخارج به یوروعه و شهرستان به ریال

تفاوت خرج و مخارج دارن؟😬

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
هزینه خورد و خوراک فرق چندانی ندارههمه جا یکیه

نه کجا یکیه... تهران با همه جا فرق داره.. من بابام کرج زندگی میکنه که نیم ساعت با تهران فرق داره دیشب داشتیم قیمتا را مقایسه میکردیم چقدر تهران گرونترن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
هزینه خورد و خوراک فرق چندانی ندارههمه جا یکیه

خرج خوردو خوراک یکیه اما یک سری ها دایم مهمونین خونه پدر ومادر و بیشتر حاضری میخورن گوشت و مرغ مصرفشون کمه پس اینها خیلی هزینه شون کمتره توهمین سایت یکی میگفت من و شوهرم یک مرغ کامل تو خورشت رامیخوریم

2810