2777
2789
عنوان

صیغه بشم یا نشم

638 بازدید | 57 پست

27 سالمه و4 ساله جدا شدم ودارم د. یک خواستگار رسم میخونم و اصلا اصلا اهل دوستی نیستم یعنی حوصله اشو ندارم ولی همه فکر میکنن 23 22 سامه چون ریز نقشم خلاصه تو دانشگاه و فضای مجازی  اینا خیلی پیشنهاد خواستگاری دارم و منو مامانم قبول کردیم بیان پدرم بشدت مخالفه وجواب رد میده و گفته ازدواج نکن درستو بخون واینم بگم من از زنردگی قبلیم بشدتتتتتتت اسیب دیدم  و روحا نرمال نیستم ویکسال باید پیش روانشناش باید برم ک اسیب هام درمان کنم و روانشناسم به داداشم گفته من فعلا نباید ازدواج کنم

ولی بشدتتتتتتتتتتت   نیاز به یک همدم به یک محبت و هم صحبت بایک مرد دارم باهاش حرف بزنم بریم بیرون  و.....  و چون چهره کیوتی دارم خیلییی  ها بشدتتتت اصرار داشتن باهاشون دوست بشم حقیقتا دیگه نمیتونم مثل مرتاض ها زندگی کنم وباکسی نباشم روز به روز دارم افسرده تر میشم  به فکرم زده یک ادم درست حسابی پیدا کنم وبدون اینکه کسی بفهمه صیغش بشم  مثل خواستگار دکترم که جواب رد دادم بهش ولی بشدت  گلوم پیشش گیر کرده  خیلی سخته تنهاییی   عزیزان من اعصابم خیلی ضعیفه لطفا بهم طعنه نزنین   و راهنماییم کنین چون نمیتونم با دوستام مشورت بگیرم

شیپورچی بزن شیپور جنگ را 🥁🥁🎺🎺

به یاد حضرت مادر، بانوی بی نشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها👈 https://musicfile.ir/madahi/2956/                                                                                          به یاد حضرت پدر، شاهِ نجف حضرت علی بن ابی طالب 👈https://kashoob.com/audio/mnkDa/.                                                                                                            🇵🇸 free Palestine 🇵🇸

الان خداوگکیلی من بگم صیغه نشو 

نمیشی؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم شماها که روانشناس قبول ندارین میرین پیشش چیکار

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
2810