2777
2789
عنوان

پدرشوهرم انتظار داره کمک مالی کنیم

179 بازدید | 11 پست

۱۵۰ تومن چک داریم برا ۳ روز بعد 

پول اجاره خونه و رهن مونده ندادیم

کلی قرض داره شوهرم

بعد پدرشوهرم پسر مجردش رو که این خرجا رو نداره گذاشته کنار به شوهر ساده ی من گفته وام دارم ۵۰ تومن قرضی بده ( عمرا پس بده چون پول نداره ده تومن قبلا دادیم حتی یادش هم نیست) 

اینم اونجا یه کلمه نگفته ندارم و نمیتونم ساکت مونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نفر زده برادر زنش کشته حالا دارن دیه برادر زنه رو میگیرن تا اینو آزاد کنن امروز به من زنگ زده مادرشوهرم گفته سهم شما هم ۴۰ تومنه بدید خدا ازتون راضی باشه🤣🤣

یارو از فامیلای مادرشوهرم 

قراره ۲ میلیارد بدن خانوادش تا رضایت بدن اعدام نشه 

حالا جالب اینجاست زنش طلاق نگرفت نشسته تا شوهرش آزاد شه 

دعوا سر چی بود سر همین خانم خانما گفته داداش بیا با شوهرم دعوام شد بیا ازم دفاع کن پسره رفت جنازه اش برگشت 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

چکی که داره و کلا همه اسناد مدارک مشکلات مالیشو ببرین به پدرشوهرتون نشون بدین و اینکه ادما عقلشون به چشمشونه ،سعی کنین پیش ملت یه جوری رفتار کنین که این سوع برداشتا از زندگیتون نشه که وضعتون خیلی توپه 

حالا خدایی اگه پدر خودتم بود همینو میگفتی؟😉

تاپیک فا ل حافظ منم بخونین،هرکی فا ل حافظ تضمینی خواست پیام بده ،واسه هرکی گرفتم درست از آب درومده😁🌹🌹🌹🌹

چکی که داره و کلا همه اسناد مدارک مشکلات مالیشو ببرین به پدرشوهرتون نشون بدین و اینکه ادما عقلشون به ...

والا خودشون تو همه جریانات زندگی ما هستن

دوما ما هرچی که داریم و همین پول رو همش مدیون بابای خودمیم که اصلا سرمایش رو اون گذاشت،  حالا چند میلیارد چک داره و قراره قرض بابام رو بدیم اصلا

بابای من اونقدر بی عقل نیست از بچه ی غرق مشکلش پول طلب کنه

پول زوره که

زورم به این قتل غیر عمد نبوده با تفنگ کشته پسر بیچاره رو و زن بیشعور نگفته داداشم اومده واسه دفاع از من مونده تا دیه جور شه 

شوهر من که این پولا به کسی نمیده اونم به روی پسرش ندید بگه به من گفت 

والا منم‌ پس اندازم دست نمیزنم شوهرمم‌میدونم‌نمیده

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
والا خودشون تو همه جریانات زندگی ما هستندوما ما هرچی که داریم و همین پول رو همش مدیون بابای خودمیم ک ...

هرموقه ازش پول خواستن ،تو سوووری برو خونه بابات،اونم به خانواده زنش بره بگه که بخاطر مشکلات مالی زنم گذاشته رفته،قهر کرده میگه تو همش نداری،بخبختی ،فقیری،کوزتی،اولیور توییستی،

فقط نگه ژان والژانی که داستان میشه😂😂

هرموقه ازش پول خواستن ،تو سوووری برو خونه بابات،اونم به خانواده زنش بره بگه که بخاطر مشکلات مالی زنم ...

بخدا دلم میخواد شوهرمو همون تیکه پاره کنم بگم همون موقع که گفت عقل نداری مگه بگی ندارم نمیتونم ، که بعدا بگی ندارم و با خودشون بگن زنش نزاشته حتما 

بخدا دلم میخواد شوهرمو همون تیکه پاره کنم بگم همون موقع که گفت عقل نداری مگه بگی ندارم نمیتونم ، که ...

نهههه حیفه عههه،چرا اونو تیکه پارش کنی عجبااااا

نمیتونه حرف بزنه روش نمیشه ،بجا حرف بگو حتما نباید بیفتی زندان بخاطر قرضات که بفهمن نداری

بگو بخدا بخاطر قرض بیفتی زندان من درجا ازت طلاق میگیرم هیچ،مهرممم میزارم اجرا تا بیشتر اون تو بمونی آدم شی،بگو خدا پیغمبریشم حساب کنی اگه داشتی من میگفتم بده ولی وقتی نداری خدام راضی نیس عهههه🤪

خانما فا ل بگیرید ازم فا ااااال😂

بخدا دلم میخواد شوهرمو همون تیکه پاره کنم بگم همون موقع که گفت عقل نداری مگه بگی ندارم نمیتونم ، که ...

ببین گلم مردا نمیتونن نقش بازی کنن اصلا نمیتونن

باید تو نقش بازی کنی 

بگو اگه بهش پول دادی یه لحظه باهات نمیمونم 

بگو دلت میخاد برو بهشون بگو که بخاطر قرض هات زنت باهات نمیسازه برام مهم نیس بفهمن

بگو من دلم زندگی  قشنگ میخواست 

ما با زحمت پول درمیاریم 

این عوض کمک کردنشه؟

ولی ببین عزیزم اگه راه داره بذار یکم  کمکش کنه 

پدرشه 

راه دوری نمیره بهت قول میدم خدا چندبرابر برمیگردونه 

اگه دستش تنگه بگو لاقل ۱۰تومن بهش بده 

شما چیکار به اون پسرش داری؟شما وظیفه خودتونو انجام بدید 

پسر بزرگ کرده واسه وقت سختی دستشو بگیره 

شوهرمن بیشتر از بقیه داداشا مادرشو کمک میکنه 

و از همشونم اوضاعش بهتر شده 

خدا کاری نداره که پدر مادرش دعاش میکنن یانه