2777
2789
رلم مریض شده بود پریروز از صبح خبری ازش نبود اخه هرروز صبح خودش پیام میده فلان

تا عصر خبری نشد 

چند بار زنگ زدم و اس دادم یعنی چی ج نمیدی

بعد زنگ زد حالش خراب بود و افتاذه بود

کلی اصرار کردم رفت بیمارستان نزدیک خونشون

دکتر بهش سرم و امپول فلان داده بود

منم کلی دلداری دادم و فقط گفت مرسی 

منم توقع داشتم محبت امیز حرف بزنه صبح امروز پیام داد 

قاطی کردم گفتم اذم بی فکری هستی و من برات مهم نیستم چرا دیروز یه خبر ندادی از حالت کلی باید زنگ بزنم

گفت ببخشید

بعدشم گلایه کردم چرا همش میگی مرسی ادم بی معرفتی هستی و بی فکر و ...

گفت من هنوز مریضم سرکار نرفتم امروز این چه طرز حرف زدنه و ...

بعدشم دیگه پیام نداد

قاطی کردم گریه م گرفت

به نظرتون حق داشتم؟

یا من زیادی حساس شدم؟

روزهای دیگه خوب و مهربون بود

حتی وقتی مردها مریض داغون در بستر هستن توقع ناز کشیدن دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟

خدایاااااااااااااااااا

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میتونم بگم ما خانوما زیادی حساسیم از کاه کوه می‌سازیم غر می‌زنیم زیادی حساسیت نشون میدیم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
حتی وقتی مردها مریض داغون در بستر هستن توقع ناز کشیدن دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟خدایاااااااااااااااااا

اره دقیقا توقعم این بود

چون مثل قبل نبود

بعدشم گفتم پشیمونم برات دلسوزی کردم

من طبق چیزایی ک دیدمبابام داداشم و همسرم مرض که میشن کلا بی حوصله و بداخلاقن نمیشه بری طرفشونحس میکن ...

اصلا یه جور دیگه میشن

انگار نه انگار روز قبلش میگفتن دوستت دارم یا هر چی

اره دقیقا توقعم این بودچون مثل قبل نبودبعدشم گفتم پشیمونم برات دلسوزی کردم

ادم همیشه قرار نیست عین قبل باشه

بیماری ، مرگ عزیزش ‌و سختی های زندگی موقتا ادم رو عوض میکنه

باید درکش کنید

درک کردن مهم ترین رکن رابطه هست

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

ادم همیشه قرار نیست عین قبل باشهبیماری ، مرگ عزیزش ‌و سختی های زندگی موقتا ادم رو عوض میکنهباید درکش ...

حالا چیکار کنم

از صبح که اون حرفا رو زدم

هیچی نگفته

تا الان

قرار بود بره امپول بزنه امروز

نمیتونم بهش زنگ بزنم حتما گرفته خوابیده

حالا چیکار کنماز صبح که اون حرفا رو زدمهیچی نگفتهتا الانقرار بود بره امپول بزنه امروزنمیتونم بهش زنگ ...

پیام بدین بهش حرفاتون رو تو پیام بدین

مطمنن اون هم درک میکنه که شما به فکرش هستین و دوستش دارین

پیام بدین بهش حرفاتون رو تو پیام بدینمطمنن اون هم درک میکنه که شما به فکرش هستین و دوستش دارین

نمیدونم

بگم

یا صبر کنم خودش هر وقت پیام داد

از صبح هیچی نگفتتتت دوبار زنگ زد من ریجکت کردم همون موقع

فکر کنم بهش برخورد

نمیدونمبگمیا صبر کنم خودش هر وقت پیام داداز صبح هیچی نگفتتتت دوبار زنگ زد من ریجکت کردم همون موقعفکر ...

ریجکت کردین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم باش دیگه جوابتون رو نمیدم وقتی درکم نکردین و ریجکت مردین

اره موقعی که رگباری داشتم اس ام اس می دادم ۲ بار زنگ زد منم ریجکت کردم

فردا بهش پیام بدین عیب نداره