2777
2789

نمیدونم چرا سایت طوری شده که چشم بسته یه تاپیک رو تعطیل میکنید ، من توی تاپیک قبلیم یه سوال عادی پرسیدم که گفتم زنا جواب بدن ، محتوای اولیه ی سایت هم باید همینطور می‌بوده که متاسفانه مردها کاری کردن اینجا امنیت نداشته باشیم ، ولی دلیل نمیشه من سوالم رو نپرسم

به چیزای دیگه ی سایت رسیدگی نمیکنید ولی متاسفانه در تعلیق کردن و تعطیل کردن تاپیک کارتون عالیه❤️

قصد دعوا ندارم ولی چرا یه سوال عادی زنونه، در یک تاپیک زنونه ، در یک سایت زنونه باید تعطیل بشه؟

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی از مجردای پررو میان میخونند بعد میگن چرا همه چیزو اینجا میگین گزارش می‌زنند ما چندتا زن نشستیم در مورد مشکلات زنانگی میگیم دوتا دختر پررو اومدن میگن چرا اینارو میگین حالا خودشونم با صدتا پسر دوستن تاپیک می‌زنند کارشون زشت نیست اونوقت ما راهنمایی میخواییم میان میخونند حیا هم خوب چیزیه

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

تاپیک قبلیت بودم.یعنی الان اینطور شدع یا از اول همینطور بود؟شاید دقت نکرده بودی

تا حالا زیاد دقت نکرده بودم ولی فکر کنم نبود

"شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

کلا تر زدن به سایت رفته

میان تاپیک توهین میزنن اونم به صورت فجیح ،نی نی یار فقط  تاپیک پاک میکنن اون فردی که تاپیک زده همچنان در حال چرتو پرت گفتن تو تاپیک های دیگرانه به جایی که تعلیق بشه،اونوقت مارو برای یه چیز مسخره تعلیق میکنن 😐اینجا سایت عجایبه

بعضی از مجردای پررو میان میخونند بعد میگن چرا همه چیزو اینجا میگین گزارش می‌زنند ما چندتا زن نشستیم ...

من خودم مجردم، اگه ناراحتن میتونن برن ما محتاجشون نیستیم 😂

من خودم مجردم، اگه ناراحتن میتونن برن ما محتاجشون نیستیم 😂

گفتم که بعضی مجردا عزیزم.والا نمیرن که

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖