2777
2789

اونایی که بلاگری چیزی هستن تو دیت، فیلمه ولی بقیه واقعیه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که بلاگری چیزی هستن تو دیت، فیلمه ولی بقیه واقعیه

خب چجوریه مثلا دختر پسرو که اصلا همو نمیشناسن میزارن کنار هم بعد حدس میزن طرف مقابل چجور شخصییتیه

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
خب چجوریه مثلا دختر پسرو که اصلا همو نمیشناسن میزارن کنار هم بعد حدس میزن طرف مقابل چجور شخصییتیه

آره

بعد اوکی شدن میرن تو رابطه

البته نمیدونم واقعا میرن تو رابطه یا نه

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آرهبعد اوکی شدن میرن تو رابطهالبته نمیدونم واقعا میرن تو رابطه یا نه

اهان فکر کردم از قبل تلفنی باهم صحبت کردن

اینا رو توی پارتی و جاهایی که برا تفریح جوونا دور هم جمع میشن پیدا میکنن هر کی دوست داشته باشه میاد

فیلمهحتی اون پسرِ وینی مصاحبه هاییم که انجام میده فیلمن چون توی یکی از استوریاش دیدم که دقیقا با یکی ...

خب بعد مصاحبه یجورایی رفیق میشن

وگرنه عقلش میکشید استوری اونجوری نزاره

فیلمهحتی اون پسرِ وینی مصاحبه هاییم که انجام میده فیلمن چون توی یکی از استوریاش دیدم که دقیقا با یکی ...

پس اینا که نشون میده قبلا باهم بودن حالا انگار میخوان باهم باشن چیه جریانشون