2777
2789
احتمالا پوسیدگی رسیده به ریشه و عفونت کرده عزیزممخصوصا اگ حین جویدن هم درد داره..از عطاری سَقز و روغ ...

میدونی چند ماهه من درست غذا نخوردم😔😔😔😔

دیگه دردش آروم‌نمیشه

اگه میتونی یه معاینه برو اگه به عصب نرسه درست کردنش کم هزینه میشه برسه باید خیلی هزینه کنی

به عصب رسیده.سوراخه

دردش قطع نمیشه لامصب

درد من بیتفاوتی شوهرمه.توی ۹ ماه نمیتونست پولش جور کنه؟

من بودم قرض میگرفتم از کسی

این اصلا تلاشی نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون ولتادک و حتما بخور ببین اثر میکنه یا ن ن اتفاقا خوبه لثه رو آروم میکنه منم دندونم خر شدههه همون ...

خدا بی پولی رو نابود کنه

پول بود درستش میکردم

هربار درد میگیره سگ میشم

به عصب رسیده.سوراخهدردش قطع نمیشه لامصبدرد من بیتفاوتی شوهرمه.توی ۹ ماه نمیتونست پولش جور کنه؟من بود ...

تحت فشارش بزار اگه دیدی بازم کاری نمیکنه از مادر پدرت قرض بگیر

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
تحت فشارش بزار اگه دیدی بازم کاری نمیکنه از مادر پدرت قرض بگیر

مادرم میدونه درد دارم ولی ندارن که

بابام مشکل مالی داره

شوهرم هزار بار پول دستش اومده دوزار کنار نمیذاره پول دندون من جور بشه.عوضش ولش کنی تند تند پول اسنپ بده بره پیش مادرش

میدونی چند ماهه من درست غذا نخوردم😔😔😔😔دیگه دردش آروم‌نمیشه

متاسفانه تجربه کردم🥲🥲

از ترسش نمیرفتم دکتر ، ۱ سالی درشت درشت میجویدم غذا رو فوری قورت میدادم

۱ ماهم کلا جز مایعات و سوپ هیچی نتونستم بخورم

دیگه اون یکماه زجری کشیدم که به هر حالتی بود رفتم دکتر.

متاسفانه عصب کشی هم هزینه بر هست چون بعدشم باید روکش شه..

بیمه نداری نه؟

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
آره دقیقاًتکمیلی ندارم.تامین اجتماعی دارم

قبلا با تامین اجتماعی عصب کشی نمیکردن ، فقط ترمیم و کشیدن 

الانم انجام نمیدن؟

طلایی چیزی نداری بفروشی از دردش خلاص شی؟

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
قبلا با تامین اجتماعی عصب کشی نمیکردن ، فقط ترمیم و کشیدن الانم انجام نمیدن؟طلایی چیزی نداری بفروشی ...

بیمارستانا انجام‌میدن که کارشون خوب نیست

چرا چندتا تیکه طلا برام‌مونده

فعلا با شوهرم‌قهرم.طلا رو بدون اطلاعش نمیتونم بفروشم.پس فردا زبونش درازتر از این میشه که هست

عزیزم🥲امیدوارم دیگه هیچ وقت طعم نداری و همچنین طعم هیچ دردی رو نکشی

الهی آمین

ببین نداری توی این زندگی مال منه.درد من مهم نیست

واسه خونه خرج اضافی میکنه ولی پس انداز واسه درد من امکان نداره بکنه

2810