گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3848 عنوان پیامای خواهرش به من 235 بازدید | 39 پست با پارتنرم رفته بودیم کافهیه عکس استوری کردمکه فندک و سیگار رلم کنارش بودبعد خواهرش استوریو دید اینارو گفتقبلا استوری میزاشتم از خودم و رلم نه لایک میکرد نه چیزی میگفتحق ندارم دلخور شم؟ کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون دیروز | 22:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3848 چی گف گذاشتم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3848 کو گذاشتم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3848 منم بگم کو گذاشتم کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
الی_خانووووم عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 1063 ناراحت نمیشدمخواهرشه و نگرانهدرست هم میگهمیخواد داداشش حداقل به امید تو ترک کنه سیگار رو
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3848 بعدش اومد تو تل پیام داداره برادرم پیش من حتی یدونه هم سیگار نمیکشهمن دعواش میکنم نمیزارم بکشهتو چرا بیخیالی فلان کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 10296 هیچ چیز بدی نگفته والا الکی ناراحتی ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3848 ناراحت نمیشدمخواهرشه و نگرانهدرست هم میگهمیخواد داداشش حداقل به امید تو ترک کنه سیگار رو طرز حرف زدنش خوب نیس خداییمن خودمو بد کردم؟با برادرم دعوا کردم؟اصلا به اون چه دخالت میکنه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
گویلر_اولدوزی مدیر استارتر عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 3848 عزیزم چیز بدی که نگفته چرا ناراحت شدی؟! بعدشم اومد تو تل گفتاره نمیزارم پیش من سیگار بکشه دعواش میکنم فلان تو چرا بیخیالیواقعا قفلم اخه به اون چه کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
83shofer عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 108 بد ک نگفته سلام کاربر خاموش از سال ۱۳۹۷ ✌️ی بار عضو شدم الان بار دوومه😌🫰