2777
2789
عنوان

داشتم آشپزخونه تمیز میکردم یه دفعه بغض گلوم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 19 پست
آره همینطوره نمی‌دونم چی بگم موندن از رفتارشون اونا هم خیلی تلاش میکنن که من کم کسری نداشته باشم من ...

هیچکس کامل نیست گلم

خودت رو سرزنش نکن

فقط سعی کن اگه بیشتر مواقع زود رنجی

اینبار تلاش کن کمتر بشه

فقط همین کافیه

همین که یک قدم جلو تر بری

هیچکس کامل نیست گلمخودت رو سرزنش نکنفقط سعی کن اگه بیشتر مواقع زود رنجیاینبار تلاش کن کمتر بشهفقط هم ...

الان پول ریخته بابام دارم خودمو تکه تکه میکنم از درون من اصلا ارزش اینو ندارم که استفاده کنم حس میکنم🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پول ریخته بابام دارم خودمو تکه تکه میکنم از درون من اصلا ارزش اینو ندارم که استفاده کنم حس میکن ...

همین که این حس رو داری یعنی دختر خیلی خوبی هستی

همینکه نمیگی وظیفه شونه پول بدن یعنی شما خوب تربیت شدی

سعی کن بیشتر هواشونو داشته باشی

مثلا تو کار خونه

یا گاهی گیر میدن و غر میزنن بیشتر تحمل کنی

خودم کوچیک بودم پدرم نصیحت میکرد زود عصبی میشدم

ولی الان کامل گوش میدم

گاهی به نطرم صحبتهاش خوبه ولی گاهی به نطرم میاد حرفش درست نیست  اما چیزی نمیگم

چون میخوام جبران کنم و بیشتر احترام بزارم

منم کوچیک بودم خیلی کوتاهی کردم خداکمک کنه جبران کنم

همین که این حس رو داری یعنی دختر خیلی خوبی هستیهمینکه نمیگی وظیفه شونه پول بدن یعنی شما خوب تربیت شد ...

مرسی عزیزم اما من ادمیم که مثلا ناراحتم یا چیزی به روحی خودم نمیارم با دعوا بروز میدم یکی ک از بابام طلب داشت بهش زنگ زد من بعدش چون خیلی عصبی ناراحت بودم با عصبانیت جیغ دعوا و دل شکستن به مامانم خودمو خالی کردم🙂🙂با جملات خسته شدم ازتون کاش از پیشتون برم کاش پول دانشگاه آزاد داشتم میرفتم شوهر پیر بیاد زنش میشم خدایا منو بکش 🙂🙂🙂فقط چون ناراحت بودم تو دلم گریه غصه اما با این رفتارم بروز دادم که که اصلا متوجه نشدن مشکل من چیه و کاملا برعکسش موضوع رو گرفتن

مرسی عزیزم اما من ادمیم که مثلا ناراحتم یا چیزی به روحی خودم نمیارم با دعوا بروز میدم یکی ک از بابام ...

از نظر روحی خسته ای گلم

نیاز به تفریح و آرامش داری

برای همین زودرنج شدی

اما الان که میددنی مشکل کحاست

تمرین کن اینبار ناراحت شدی ده تا صلوات بفرست بعد صحبت کن

ننیگم یک ساعت صبر کن یا حتی یک ربع

ده تا صلوات یک دقیقه هم نمیشه

بعدش ارومتر میشی  میتونی بهتر تصمیم بگیری