2777
2789

ظرفارو داشتم میشستم آشپزخونه داداشم تبدیل کرده به اشغال 

یه دفعه یاد بیچارگی خودم افتادم که هرشب میشورم تمیز میکنم چند ساعت با درد گردن کمر می‌خوابم آخرم مامانم میگه تو که کاری نمیکنی همش میخوری می‌خوابی 

بابامم میگه تو بدرد هیچی نمیخوری 

خودمم دلم میسوزه به حال مامانم که میبینم داره پیر میشه قلبم آتیش میگیره 

خسته نباشی بانو 💔

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بغض پاییزی بگو کی میروی از کوچه ها 

من خود بارانم ولی تو سمت چشمانم نیا🥲🥲🥲

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
این جملات رو همه پدرو مادرا به بچه هاشون میگنغصه نخورکارهم انجام میدی خدا خیرت بدهخدا میبینه و ثواب ...

درسته حرفاشون بعضی اوقات دلمو میشکونن اما بازم هرکاری کنم به عنوان فرزند حس میکنم کم کردم 😔 

این جملات رو همه پدرو مادرا به بچه هاشون میگنغصه نخورکارهم انجام میدی خدا خیرت بدهخدا میبینه و ثواب ...

درسته حرفاشون بعضی اوقات دلمو میشکونن اما بازم هرکاری کنم به عنوان فرزند حس میکنم کم کردم 😔 

همه ما انسانیم و پر از خطا

مطمئنا پدرو مادرت گاهی حرف اشتباهی میزنن بگذر

مطمئنا ما بچه ها هم گاهی ناخواسته کم میزاریم یا اشتباهاتی میکنیم حتما پدرو مادر میگذرن

💜💜💜

همه ما انسانیم و پر از خطامطمئنا پدرو مادرت گاهی حرف اشتباهی میزنن بگذرمطمئنا ما بچه ها هم گاهی ناخو ...

آره همینطوره نمی‌دونم چی بگم موندن از رفتارشون اونا هم خیلی تلاش میکنن که من کم کسری نداشته باشم من شده خیلی عصبی باشم دلشون شکونده باشم حتی بیشتر از دفعات خودشون 😔اما هیچ وقت فرزند کامل براشون نبودم

2810