2777
2789
عنوان

من ی دختر دارم ازدواج مجدد کردم با ی آقایی مشابه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 74 پست
دخترم ب آقا محرم میشه توی نت سرچ کن بخون شوهر مادر ب دختر محرم هست

به اطلاعات نت نمیشه اعتماد کرد، الا به سایت‌های معتبر مراجع

من هم فکر میکنم محرم نمیشن، برای اطمینان زنگ بزنین دفتر یکی از مراجع بپرسین

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا آدم زنده ب زندگی احتیاج داره من خودمم با وجود طلاق دوباره ازدواج کردم و راضی هستم

چرا بدت میاد؟

خب دارم حرف حق میزنم

چرا از الان رو ازدواج دختر ۱۷ ساله دارین فکر میکنین

که آیا میره آیا نمیره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آقا خودش ی دختر هم سن دختر من داره ک با ما زندگی می‌کنه و خونش دو طبقه هست

الان خوندم که دختر بزرگه 

خب اینجوری شرایط بهتره و ببر دخترتو 

من فکر کردم مثلا ۹ ۱۰ ساله است

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

آقا خودش ی دختر هم سن دختر من داره ک با ما زندگی می‌کنه و خونش دو طبقه هست

تو فامیل ما زیاد بوده فرزند کنار مادرش بوده و بزرگ شده تشکیل خانواده داده 

ازدواج شما هیچ ربطي به ازدواج فرزندت نداره مگر اینکه خود خانواده ات از الان بگن این اتفاق میفته و بندازنتون روی زبون بقیه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
دخترم ب آقا محرم میشه توی نت سرچ کن بخون شوهر مادر ب دختر محرم هست

زمانی محرم میشه که از نوزادی کنار اون آقا بزرگ شده باشه، ریشه ش هم در فقه بر میگرده به یه حدیث از پیامبر که گفتن ،دختری که در دامان شما و بر روی پای شما بزرگ شده باشه(منظور طفل خردسال هست) ،بر شما محرم میشه.

باز ملت همیشه در صحنه نی نی سایت افتادن دنبال بیراهه الان دعوا میشه یکی میگه محرمن یکی میگه نیستن

همش دنبال حاشیه ن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه خیر همین الان دختر من محرم اون آقا هست

اگه خودتون فتوی میدین که دیگه کسی نمیتونه نظر بده وگرنه هیچ‌جا نگفتن دختر به شوهر مادر محرمه همون‌طور که پسر به زن پدر نامحرمه اینم اینجوره مادر شوهر و پدرشوهر محرمن

دخترت رو ببر و سعی کن بینشون فرقی نذاری تا دوستی بینشون ایجاد بشه با دختر آقا. خوشبخت باشی

تفاوت که هست سر مخارج ممکنه آقا و دخترشون نپذیرند اونجور به دختر استارتر رسیدگی بشه وگرنه مشکلی پیش نمیاد سال کنکورشون هم هست رقابت بین بچه ها پیش میاد و یه سری مشکلات این چنینی

اتفاقا تنها مشکلی که نیست همون بحث ازدواج دختر خانمه

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
2810