2777
2789
الان راضی هستی از ازدواجت؟شرایط طرفمه ک منو نیترسونه شاید اگه خونه داشت اینقد نمیترسیدم

آره عزیزم خیلی راضیم 

آره قطعا بستگی به شرایط طرفت داره

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

من از استرس و نگرانی همش گریه میکردم

۱۰ بار داشتم پشیمون میشدم

خدا رو شکر ک برای من خوب تموم شد

حتی بعد از عقد و عروسی هم ناراحت بودم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط همسرت خوب بود؟چرا دو دل بودی؟این خونه نداره شغلشم آزاد برای همین نگرانم

منم همسرم هیچی نداشت ولی حمایت خانواده رو داشتیم

خودمم نداشتم در واقع 

استرس برای بی پولی نبود اصلا اصلا ! بیشتر میترسیدم انتخابم غلط باشه یا حتی اشتباه کنم و عمرم هدر بره 

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

منم خیلی ترس و دلنگرانی داشتم و استرسهمش نگران آینده و روابط بودمشکر ک عالی پیش رفت

خداروشکر.این خونه نداره،شغعشم ثایت نیست اینه ک نگرانم میکنه

خسته تر از خسته:/
منم همسرم هیچی نداشت ولی حمایت خانواده رو داشتیمخودمم نداشتم در واقع استرس برای بی پولی نبود اصلا اص ...

اها،من ب همه چی فکر میکنم و بیشتر ب بی پولی و بی خونه بودن

خداروشکر.این خونه نداره،شغعشم ثایت نیست اینه ک نگرانم میکنه

والا ما هم همین بودم اول ازدواج باهم ساختیم

حتی شغلشم عوض کرد یه مدت بیکار بود

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
اها،من ب همه چی فکر میکنم و بیشتر ب بی پولی و بی خونه بودن

جوش نزن اروم اروم باهم میسازید

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

چرا استرس داشتی؟

خوب من همسرم هیچ خریدی برای من نمی‌کرد

همش میترسیدم خسیس باشه

حتی ب مشاور هم گفتم میگفت خیلی کارهاش عجیبه

ما سنتی ازدواج کردیم

من با اینکه شاغل بودم و تحصیلات دانشگاهی داشتم ولی نه برادر داشتم نه تا حالا با پسری رابطه داشتم هیچ تجربه ای نداشتم

مادرم فکر زندگی و تفاهم بود بهم گفت ب فکر مادیات طلا نباش

من سرویس طلا

آینه شمعدون

ساعت و چمدون و خلاصه خرید عروسی هیچی نداشتم

همسرم خودش تک و تنها بدون هیچ پشتوانه ای بود

الان میخندم ولی اون زمون واقعا زار میزدم

خیلی دو دل بودم

اونم درون‌گرا بودو ...

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
من خیلی حساسم،برا همینم میترسم،میترسم طاقت سختیاشو نداشته باشم چون تو سختی بزرگ نشدم

منم همین بودم 

با همسرم توی سن ۲۴ سالگی ازدواج کردیم و سخت کار میکردیم 

دو ما طبقه بالای پدر همسرم بودیم بعدم یک خونه نقلی اجاره کردیم

صبر داشته باش💘

خوب من همسرم هیچ خریدی برای من نمی‌کردهمش میترسیدم خسیس باشهحتی ب مشاور هم گفتم میگفت خیلی کارهاش عج ...

چقد مثل نامزد من...هیچ پشوانه ای نداره خیلیم خجالتیو استرسیه،بمنم استرس میده،اصن ی وضعیم،نگران استرس اونم هستم،میگم نکنه تو جشن ابروم بره 😑😐چون خیلی استرسیه میترسم خراب کنه و باعث شه مسخرمون کنن 

2810