دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
ببین تا قبل اینکه برسیم به محل عقد من به مامانم میگفتم که اصلا مطمعن نیستم
بعد عقد انگار صد سال بود ازدواج کرده بودم😂همینقدر گرم و خودمونی شدم در حدی که گفتم همین امشب بریم ماه عسل جنوب
بابام نذاشت گفت چه خبره انقدر اعتماد صد در صدی کردی😬😂
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘
چرا حالت بد بود بعدش؟شرایط همسرت خوب بود؟من کارش و نداشتن خونش نگرانم میکنه
شرایطش خوب بود بله.
چون ازدواجم سنتی بود، سنم کم بود ۲۰ سالم بود و قبلش با هیچ پسری ارتباط نداشتم و چشم و گوش بسته بودم. با عقلم انتخابش کرده بودم و عشق و محبت خاصی بهش نداشتم. برام ارتباط گرفتن با جنس مخالف سخت و دوست نداشتنی بود. ولی کم کم بهش علاقمند شدم و درست شدم
فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم