mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 594 عنوان کسایی که طلاق گرفتن بیان 98 بازدید | 13 پست بچه ها برای معاینه بکارت خود دادگاه میفرسته پزشک قانونی یا خودمون میتونیم نامه سلامت از دکتر زنان ببریم؟؟ دیروز | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرونازخانوم عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 2907 برای طلاق فقط پزشکی قانونی باید تایید کنه بکارتو من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1525 فقط پزشکی قانونی با دستور قاضی صلاحیت داره ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 594 برای طلاق فقط پزشکی قانونی باید تایید کنه بکارتو بعد اینکه من مدل پردم ارتجاعی و پارگی کوچیک یه بار هم رابطه داشتم در حد چند دقیقه به نظرتون میفهمن؟؟؟
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 594 فقط پزشکی قانونی با دستور قاضی صلاحیت داره من مدل پردم ارتجاعی و پارگی کوچیک هست یه بار رابطه در حد چند ثانیه آیا باز میفهمن ء؟
سرونازخانوم عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 2907 بعد اینکه من مدل پردم ارتجاعی و پارگی کوچیک یه بار هم رابطه داشتم در حد چند دقیقه به نظرتون میفهمن؟ ... بکارت خود به خود ترمیم نمیشه عزیزم قطعا پارگی رو متوجه میشن.درهرصورت همسر قانونیت بوده مشکلی نداره که من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1525 من مدل پردم ارتجاعی و پارگی کوچیک هست یه بار رابطه در حد چند ثانیه آیا باز میفهمن ء؟ عزیز به نفعته که بفهمن و مستحق کل مهر بشی (: ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 594 عزیز به نفعته که بفهمن و مستحق کل مهر بشی (: مهر نمیخوام بگیرم خیلی بدبختی داره میخوام توافقی جدا شم چون میخوام اسمش هم از تو شناسنامم پاک شهبعد به نظرت با این چیزای که گفتم میفهمن یا ن
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1525 مهر نمیخوام بگیرم خیلی بدبختی داره میخوام توافقی جدا شم چون میخوام اسمش هم از تو شناسنامم پاک شهبعد ... اخه پزشکی قانونی مرتبط با افراد متعدده نه توضیحات کتابچه قانونبرای همین شخص خبره باشه میفهمهگیج باشه نمیفهمهبستگی داره کی به پستت بخورهما هر کیسی داشتیم گواهی که داده بودن مثبت رابطه زناشویی بوده ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
خاطره۴۰۱ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 215 دادگاه میفرست پزشک قانونی. پزشک قانونی هم ب یه دکتر زنان که خودش نامه میده حتما باید همون آدرس بری و بگیری دوباره تحویل بدی پزشک قانونی
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 594 اخه پزشکی قانونی مرتبط با افراد متعدده نه توضیحات کتابچه قانونبرای همین شخص خبره باشه میفهمهگیج باشه ... ای خداا
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 594 دادگاه میفرست پزشک قانونی. پزشک قانونی هم ب یه دکتر زنان که خودش نامه میده حتما باید همون آدرس ب ... مگه خود پزشک قانونی معاینه نمیکنه؟؟