2777
2789

ببینین الان مثلا خودم بخوام کسی دوستم باشه، اصلا بهش فشارنمیارم. یا جوری نیستم که برم رومخشو.. این حرفا

مثلا شنیدین که میگن اگر (قدرتمندنیستی) ادای قدرتمندارو دربیار 🤔

مثلا ینفرهستش یعنی همکلاسیم، بعد سریه مبحثی هستش که واقعا بخوام درموردش حرف بزنم دستم میلرزه یا هول میشم. با همکلاسیم یه روز صحبت میکنم، دوروز صحبت نمیکنم دوباره یه روز صحبت میکنم (خب واسه اینکه خودمو مستقل نشون بدم)

اینطوری خوبه. احساس میکنم ارزشمندم و ارزشم روحفظ کردم

ولی شمام همینطوری سیاست داشته باشین که توجه کنین، دوروزتوجه نکنین. دوباره صحبت کنین باهاش واقعا نتیجه میده 👍🏼

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خودتو اذیت میکنی ارتباط گرفتن با دیگران خیلی سادست اصلا لازم نیست ب این فکر کنی راجبت چی فکر میکنن همینقدر که سر وقت بذله گو باشی ولی ادم مثل احمقا یک سره به هر چیزی نخنده یا متانت و لطفش رو، به جا، به رو بیاره به نظرم از هرچیزی با وقار تر و قدرتمند ترش میکنه به این فکر کن با هر بار تعامل یه چیزی یاد میگیری به این فکر نکن که از تظاهر به یک مدلی بودن چیزی عایدت میشه عزیزم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
مگه تو دوس داری کسی باهات اینطوری رفتار کنه!؟

هومم.. بهش فکرنکردم اما وقتی که باهام درهمون چنددقیقه گرم بگیره لذت میبرم

چقدر خودتو اذیت میکنی ارتباط گرفتن با دیگران خیلی سادست اصلا لازم نیست ب این فکر کنی راجبت چی فکر می ...

میدونی.. اره مثل اینکه سخت میگیرم اما میترسم واقعا هرطوری باشی ادما قضاوت میکنند

راستش من از اینطور آدما دوری میکنم چون حس میکنم تعادل ندارن

اما درهوون پنج دقیقه که گرم میگیرن باهات لذت میبری. من واقعا مهمه واسم اینه که.. ارزشم حفظ بشه اون بدونه که من قدرتمندم

2810