2777
2789

قربونت برم من دلم خیلی برات تنگ شده . ولی درست نیست ته حتی بهت فکر کنم . من عادت دارم هر بار که دلم برات تنگ میشه به آسمون نگاه می کنم و برای خوش حالیت دعا می کنم . همیشه تو رو در حال شاد ترین و موفق ترین حالت خودت تصور می کنم تا تسکین من باشه .مراقب خودت باش عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشترک محترم اقامت شما برای همیشه در دل بنده تمدید شد.شما همه جوره به دل نشسته و امکان خروج شما وجود ندارد اگر شما هم با این امر موافق هستید ممنون میشوم واکنشی نشان داده و دل مارا سر زنده کنید زیرا شما شب و روز مارا گرفته اید با آن چشم های زیبا و کشنده تان:)

هنرمندتونم:)

چقدر خوب

بهترین های این دنیا برای تو و خانواده و دختر نازت

همیشه خوشبخت و خوشحال باشی و بخندی

امیدوارم هیچ وقت سختی نبینی و غم نداشته باشی

خیلی دوست داشتم شعری براش بنویسم ولی به خودم اجازه نمیدم بیشتر از اینا بنویسم همین آرزوی خوشبختی و تمام

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

آدم باش

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

خیلی دلم گرفت باپیام هاتون...😔😔😔دخترها خیلی احساسی اند...خیلی گناه دارند...خدایا خودت کمکمون کن صبورباشیم.خودت به دخترهای عزیزمون قدرت وصبربده...الهی همه تون عاقبت بخیربشید عزیزانم...برای منم دعا کنید

2810