2777
2789

لطفا نظرتون رو بگید

آیه 41 سوره عنکبوت " مثَلُ الَّذينَ اتَّخَذوا مِن دونِ اللَّهِ أَولِياءَ كَمَثَلِ العَنكَبوتِ اتَّخَذَت بَيتًا”  مَثَل کسانی که به جای خداوند اولیایی برگزیده‌اند، مانند عنکبوتی است که خانه‌ای ساخته و بی‌گمان سست‌ترین خانه‌ها، خانه عنکبوت است.

رازش اینه ک هم دیگرو دوست داشته باشن عاشق هم باشن

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی خوب ساختنی

پیدا کردنی نیست

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

من خداروشکر راضی ام

الحمدلله 

آیه 41 سوره عنکبوت " مثَلُ الَّذينَ اتَّخَذوا مِن دونِ اللَّهِ أَولِياءَ كَمَثَلِ العَنكَبوتِ اتَّخَذَت بَيتًا”  مَثَل کسانی که به جای خداوند اولیایی برگزیده‌اند، مانند عنکبوتی است که خانه‌ای ساخته و بی‌گمان سست‌ترین خانه‌ها، خانه عنکبوت است.

خوش اومدی جناب که ببینی کی ناراضیه بری توی نخش

عجبا واقعا بهم میخوره عاقا باشم