2777
2789
عنوان

میخوام تاپیک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 24 پست
عاااااا برم ببینم تاپیکای قبلیت چه خبره😃😃

نه لطفاااا همش چرت و پرته💀😂😂😂

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دلم خواست الان تاپیک بزنم منتها نمیدونم چی بزنم😐😂

😂😂😂

مادر شوهر داری؟

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

آره ولی ازین بحثا خوشم نمیاد،چیپه به نظرم

دقیفا منم دوست ندارم در مورد کس دیگه ای بحث کنم اینجا اونم با ادمایی که همه ی جوانب زندگی منو ندیدن

برم ببینم چی به ذهنم میاد🤔🤔🤔🤔🤔

اگه کسی نیومد بگو من میام🥲😂❤️

چقدر زود گذشت🫤🫤جزو بازیگرای کاریزماتیکه دوس دارم خیلی خیلییییی بیشتر از اینا ببینمشولی انگار این ز ...

منمم

من کلا کاری ازش ندیده بودم این اولیش بودد

وای من دوست دارم رووون و لی جونگ سوکم بیشتر بازی کنن

چقدرم آقان ماشالا😔🤌

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

منمممن کلا کاری ازش ندیده بودم این اولیش بوددوای من دوست دارم رووون و لی جونگ سوکم بیشتر بازی کننچقد ...

شاهزاده صد روزه من رو ببین جزو نقشای اصلی نیست ولی قشنگه🥲وای پس ۲۰۲۵ سال توعه 

هم از روون سریال داریم هم لی جونگ سوک😂😂

لی جونگ سوک رو من خیلی دوست دارم به خاطر همین بازیگر کیدرامر شدم😀🥲