2777
2789
عنوان

اگه یه‌‌ دوست خیلی پولدار داشتید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 46 پست
اخی آدم کیوتیه

اره خدایی مدام تعریف میکنه میگه چشات خوشگله موهام خوشگله خودت خوشگلی بیوشیمیت خوبه حل مسئلت خوله استقلالت خوبه😂💔‌بعد یهو میاد میگه چجوری غذاهای اشغالی سلفو میخوری من لب بهش بزنم فلان میشم🗿

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

چیکار باید کنیم🥲😂

نمیدونم توجیح نیست اصن ک پول ندارم بعنی چی😂یه کلیپ دیدم نوشته بود منو دوست پولدارم بعد این به دوستش میگفت پول ندارم لباس بخرم دوستش میگفت وااا خب از عابر بانک بگیرررر😂

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا از دوستام اینجوری بودن هی گیر میدادن تو هم بخر فلان چیزو بیت بریم فلان جا شام بخوریم خداروشک ...

واییی😂💔 دقیقااا اینم میگفت یه روز بیا ببرمت تهران ایران مال🗿 منم باید کل ارگانای بدنمو بغروشم تا حتی بتونم پامو‌بزارم اونجا

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

تقصیری نداره آدم ساده ایه و هرچیزی ب ذهنش اومد رو بیان میکنه

وای اره دقیقا

ولی ضدحال مبزنه به ادم از وقتی این گفته دیگه منم از غذا خوردن افتادم😂💔

نمیدونم توجیح نیست اصن ک پول ندارم بعنی چی😂یه کلیپ دیدم نوشته بود منو دوست پولدارم بعد این به دوستش ...

وایییب😂😂😂😂

واییی😂💔 دقیقااا اینم میگفت یه روز بیا ببرمت تهران ایران مال🗿 منم باید کل ارگانای بدنمو بغروشم تا ...

باهاش برو بگو تو حساب کن 😂 منو یبار دوستم بزور برد کافه هرچی گفتم پول ندارن مجبور شد خودش حساب کنه دیگ اصرار نمیکنه بهم 🤣

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
باهاش برو بگو تو حساب کن 😂 منو یبار دوستم بزور برد کافه هرچی گفتم پول ندارن مجبور شد خودش حساب کنه ...

ایده جالبیه🥸😂

خوشبحالت🥲😂دوست من باباش کارخونه داره خودشم الهیه میشینه هر ۲ ثانبه یبار اینشکلیه که چفد شهرتون محر ...

چرا خوشبحالم؟والا منم پولداررر نیستم .وضع مالیمون متوسطه کاملاا .

تازشم وضع مالی نشون دهنده شعور و شخصیت نیست واقعا .‌ما خودمون شهرمون کوچیکه و خیلی چیزای معمولیو نداره.ارجمله بیمارستان،سینما،و...ولی من شهرمو دوست دارم .چون مامان بابام اینجا متولد شدنومن اینجا بزگ شدم .افتخارم میکننم ک چنین جایی دارم زندگی میکنم .با این وجود ک شهر ما ،قبلا روستا بوده و ب تازگی ،شهر شده..

اصلا مهم نیست که .اون دوستتم مشخصع پولدار اصیل نیست .و ایتفدد کمبوود توی زندگیش داره ک دوس داره خوشبختیشو با پول نشون بده .ولی یادت باشه ک پول همه چیز نیست..پول همه ی خوشبختیارو نمیاره 

برای مثال.کانون گرمی ک تو توی خانوادخ دداری رو شاید اون نداشته باشه.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
چرا خوشبحالم؟والا منم پولداررر نیستم .وضع مالیمون متوسطه کاملاا .تازشم وضع مالی نشون دهنده شعور و شخ ...

چقد حرفات قشنگ بود🥺❤️

البته...منی که مامان بابام دارن طلاق میگیرن از هم😂🗿

چقد حرفات قشنگ بود🥺❤️البته...منی که مامان بابام دارن طلاق میگیرن از هم😂🗿

باز خوبه دارن طلاق میگیرن .برا من ک هر روز دعوا و کتک کاری هست توی خونمون فداتشم..زندگی ب پول و مقام و ثروت نیست .دیدتو باز کن زاویه تو تغییر بده از ی جهت دبگ نگاه کن ب زندگی .

باز خوبه دارن طلاق میگیرن .برا من ک هر روز دعوا و کتک کاری هست توی خونمون فداتشم..زندگی ب پول و مقام ...

چشم🥺❤️

چقد حرفات قشنگ بود🥺❤️البته...منی که مامان بابام دارن طلاق میگیرن از هم😂🗿

من رفیقم باباش گنج  کنده بود و پولدار شده بودن .چندین تااااماشین خریدن هزارتا باغ و زمین و خونه خربدن و ... ..و خونشونم خبلی پولدارانه ساختن و دیزاین کردن..علاوه بر اینا ،بانک هم زدن .پول مردمو ب مرور خوردن و الان ورشکست شدن‌.و الان رفیقم با اینکا میدونه از جز ب جز زندگیش خبر دارم بازم پیش من کلاس میذاره ک ما خونمون دوبلکسه ما تراس داریم ما فلان داریم‌.من حسوودی نمیکنم بهش بلکه دلم براس میسووزه .ک چقد کمبوددداره توی زندگیش ک ب این چیزای پیش ماافتاده مینازع

من رفیقم باباش گنج کنده بود و پولدار شده بودن .چندین تااااماشین خریدن هزارتا باغ و زمین و خونه خربد ...

ابنم بگم ک باباش رفته با ی زن دیگه کثافت کاری کرده و الان اون زنه ازش بچه دار شده.یعنی پدرش هممزمان دونا زن داره. زتدگی شخصیش ب من مربوط نیست حالا ولی میخوام بهت بگم ک وقتی کسی از پولدار بودنش صحبت میکنه یا ب قول خودمون چس کلاسه ،مشخصه ک خیلی توی زندگیش کمبود داره

2810