2777
2789

موهام داره دسته دسته میریزه بخاطر هورمون مردونه بالا😭

دکتر اسپیرونولاکتون و مدوکسی پروژسترون تجویز کرده،کسی بوده از اینا بخوره؟

اصلا کسی درمان شده؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرسم باعث ریزش مو میشه کمبود ویتامین باعث ریزش مو میشهبرو دکتر مو بهت محلول ماینوکسیدیل بده دوباره ...

شنیدم بعد قطع محلول دوباره موها میریزه و باید تا آخر عمر استفادش کرد

...
میتونه ریزش رو کم کنهاما متوقف نمیشه

شما همین مشکل رو دارید؟

والا کم بشه هم خوبه قبلا ریزش موهام کم بود نهایتا روزی ۳۰ ۴۰ تا میریخت دوماهه که شدید شده روزی ۲۰۰ تا میریزه

...
دکتر رفتی؟ دکتر چی برات تجویز کرد؟

خیلی رفتم چهارسال قرص های هورمونی از قزص قند بگیر تا قرص ضد بارداری انواع و اقسام رو خوردم تاثیر نداشت که نداشت فقط و فقط اصلاح سبک زندگی جواب میده و بس

شما همین مشکل رو دارید؟والا کم بشه هم خوبه قبلا ریزش موهام کم بود نهایتا روزی ۳۰ ۴۰ تا میریخت دوماهه ...

من ن

اما یکی از نزدیکام اره

سالهاست درگیرره 

جدیدا یه روش جدید رو امتحان کرد ک از سلول های بنیادی استفاده میکنن

کلی پولش شد

فقط این باعث شد یکم بهتر بشه

شنیدم بعد قطع محلول دوباره موها میریزه و باید تا آخر عمر استفادش کرد

اره ولی مثلا دفعاتش کم میشه 

من شقیقم خالی شده بود بعد از استفاده همش مو در آورده پر شده دکتر هی قوی دوزشو تغییر میده میگه ازدواجم تاثیر داره تو ریزش مو گفت ازدواج کردی باز باید استفاده کنی

موهاتم با کش نباید ببندی 

ریشه موهات از بین میره کنده میشه

خیلی رفتم چهارسال قرص های هورمونی از قزص قند بگیر تا قرص ضد بارداری انواع و اقسام رو خوردم تاثیر ندا ...

من خاک بر سر اصلاح سبک هم کردم و تاثیر داشت چندین ماهه که دارم رعایت میکنم وزنم خیلی خوب کم شد ولی قبل از اصلاح سبک ریزش موی شدید نداشتم فقط موی زائد داشتم الان ریزش موهام خیلی زیاد شده نمیدونم چرا یهویی اینجوری شدم

بدنسازی هم میرفتم ورزش سنگین میکردم نمیدونم به اونم ربط داره یا نه به هرحال گذاشتمش کنار

...
2810