2777
2789
عنوان

نسبت به پدرتون چه حسی دارید

263 بازدید | 38 پست

من قبلنا( وقتی سنم کمتر بود مثلا تا سن ۲۱ اینا ، ابان ۲۶سالمه ، هروقت نگاه میکردم به پدرم ، کیف میکردم، خداروشکر میکردم ، میگفتم وای چه بابای مهربونی دارم ) 

گذشت و یسری اتفاقا افتاد که پدرم طرف فامیلا( خواهر و برادرشو) گرفت ، اونم خواهرا و برادرایی که اصن محلش نمیدن( از بس خودشو پیششون کوچیک کرده) همیهش از صدتا دشمن براش بدتر بودن 

با این حال تو خونمون بحثی بشه ک من از رفتار پدرم بت فامیلاش انتقاد کنم یه طوری طرف اونارو میگیره انگار من دشمن خونیشم 🥲😥 

خیلیییی ناراحتم کرده همش چسبیده به اونا 

اونایی که فقط براش ضرر مالی داشتن 

بدجور از چشمم افتاده راستش 

تو خونه اصن دلم نمیخواد باهاش همکلام بشم

کینه گرفتم ازش 

اونم بد کرد 

نطر شما چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

جوونی مادرمو تباه کرد

نه عشقی بهش داد نه محبتی نه شوهر خوبی براش بود

قلبشو شکوند وقتی  میدونست اون خلنواده نداره و بی پناهه

متنفرم از پدرم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دل مادرمو خیلی شکوند و اذیتش کرد ..هنوزم میکنه اینکارو‌.ولی ب عنوان پدر بهترین نقش رو بازی کرد .اما هیچوقت شوهر خوبی نیود

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

تا ده سالگی قهرمانه

بین ده تا ۲۰ دردسر و اه این دیگه چیه و مامان چرا زن این مرد شدی

۲۰ تا ۳۰ : بابا من ازت جلو زدم .بابا من ازت موفق ترم . من درامدم بیشتر

۳۰ تا ۴۰ : بابام همسن من بود چقدر سختی زیادی داشت 

بابا چقدر تحت فشار بودی 

۴۰ تا ۵۰ : بابا شما فقط باش اصن حرصم بده ولی باش

۵۰ تا آخر : بابا کجایی 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

تا قبل متاهل شدنم اذیتش میکردم هر چی میگفتم باید همون میشد بعد متاهل شدنم قدرشو بیشتر دونستم ولی تازگیا چون زیاد دارو مصرف میکنم حوصله کسیو ندارم حتی پدر و مادرمو اگه سر راهم قرار بگیرن عصبانی میشم حس خوبی ندارم بهشون

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
تا ده سالگی قهرمانهبین ده تا ۲۰ دردسر و اه این دیگه چیه و مامان چرا زن این مرد شدی۲۰ تا ۳۰ : بابا من ...

این موضوع برای همه صدق نمیکنه

حسم اینجوریه ک همین الان میخام جوونیمو بدم زندگیمو بدم عمرمو بدم بابام مث قبلن حالش خوب بشه وسلامتیشو بدست بیاره حسم اینجوریه حاظرم نباشم اما بابام سالم سلامته😔

متأهل.....اولویت غرورمه....

جوونی مادرمو تباه کردنه عشقی بهش داد نه محبتی نه شوهر خوبی براش بودقلبشو شکوند وقتی میدونست اون خلن ...

ایناحرفای پسرم میشه وقتی عقلش برسه...فعلا کوچیک...

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
یه مرد پر از اشتباهاما زحمتکش بدشانس و کم روزی الانم که ۶۵ سالشه فقط دلم براش میسوزه ‌ تنهاست و پر ا ...

مشکلاتش چیاست مثلا

دلم گرفت براش ..چراتنهاس

2810