2777
2789
عنوان

بچه هااا حامد بهداد تو سریال کیمیا چه جذاااب بود نقشش چی بووود

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دیگهنگاهش برای تحسین بود نه عشق

اونجا فک کنم آرش با اون مقایسه کرد 😄

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

شخصیت واقعیش جذاب‌ترهدایره لغات وسیعکلام نافذانتقادی مه از اون مجری کرد دیدی؟طرف شست کاملا مودبانه و ...

وای ارهههه خیلی خوبه لامصب 

صداش  که  خدای کاریزماس 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

حامد بهداد ۲۶ سال ازم بزرگتره ولی کراش دیرینه من بوده  همیشه

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

کثافتتت😂😂😂چشمتو گرفته هاااا😂😂

بی ادب

کلا میگم واقعا بعضی زنا و مردا بساز نیستن حتی اگه بهترینها رو بهشون بدی

والا اگه شوهر من مثل ارش بود نون خشک و ماست میخوردم ارزشش داشت.نه فقط هیکل اخلاقش

بی ادبکلا میگم واقعا بعضی زنا و مردا بساز نیستن حتی اگه بهترینها رو بهشون بدیوالا اگه شوهر من مثل ار ...

عزیزم قصد بی احترامی نداشتم اصلمن علاقه ام رو با کثافت و عوضی بیان میکنم ناراحت شدی ببخش💞

2810