2777
2789

از شوهرم یه تومن گرفته بودم امروز که حقوق گرفتم گفتم میخوای یه تومنتو پس بدم اونم گفت حالا باشه بعدا کم اوردم میگیرم . ولی حس میکنم خریت گردم وظیفش بوده داده یا اون باید میگفت اصلا نمیگیرم برای خودت . حس میکنم خیلی خرم از خودم حرصم گرفته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه همسرتون زیاد قسط داره این جملتون طبیعیه ، حرص نخور بابتش

آره راستش قسطاش ریاده هم برای مسکن ملی هم خودرو ثبت نام کرده کرایه خونه هم میده ولی خب یه تومن به زنش داده یه تومن دیگه مبلغی نیست ولی جو گیر شدم اینجوری گفتم

جو گیر شدم . چجوری این خریت رو جبران کنم . حس میکنم اونم خیلی پروعه که گفته بعدا میگیرم

😂😂😂وقتی تو بهش رو میدی اونم پرو میشه

برای جبران یه درخواست ازش بکن 😂

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
آره راستش قسطاش ریاده هم برای مسکن ملی هم خودرو ثبت نام کرده کرایه خونه هم میده ولی خب یه تومن به زن ...

متوجه منظورت هستم ولی وقتی میدونی ممکنه کم بیاره این صحبت شما معمول هست ، ایشون هم که بنده خدا دوست ندارم ازت بگیره گفته پیشن بمونه کم آوردم ازت میگیرم.

ان شالله قسطاتون که تموم شد ده تومن ده تومن بهت پول میده معلومه مرد پررویی نیست.