2777
2789
عنوان

واقعا میمیرید وقتی یکی باهاتون میاد حرف میزنه قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 48 پست
انتظاراتتون از کاربرای اینجا واقعا زیاده از حده !! مثلا کسی که بگه به همسرم خیانت کردم مشخصه چه بازخ ...

اینا جداس ولی خدایی حرفی که‌من طرفم زدم درحدی نبود که بیاد بشینه قضاوت بکنه ولی خب حق میگی دیگه انتظارات کاربرا اینجا بی جاس😏

جدی میگی ولی خدا شاهده خواهر اون روز یه خانومی اومد چت خصوصی حرف زدیم حرفاشو زد گفت به شوهرم خیانت م ...

به نظرم ارزش نداره واسه آروم شدن یه نفر دیگه به این حرفاش گوش بدی روح و روانت بریزه به هم چون بار منفیه زیادی داره اون خانم شما درمانگرش که نیستی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ارزش نداره واسه آروم شدن یه نفر دیگه به این حرفاش گوش بدی روح و روانت بریزه به هم چون بار من ...

من جدی اون شب بیکار بودم اینم یکم‌ناخوش بود حرف زدیم ولی تو هیچکدوم از حرفای که زدم یک ذره قضاوت نبود چون من درحدی نیستم که قضاوت بکنم به من چه اخه انگار ابروی منه که نگرانش باشم 😒

ولی خب جدی این حرفت که حس منفی میگیری حقه چون تجربه کردمش