2777
2789

بچه من هیچ غذای نمیخوره کلا از اول که غذای کمکی شروع کردم خوب میخورد سوپ فرنی اینا کم کم فرنی نخورد رفته رفته سوپ نخورد الانم غدای خودمونو نمیخوره اصلا به سوپ لب نمیزنه یا  بقیه آشا داره دندونش هم در میاد ولی آخه انگار میل هیچیو نداره میترسم هیچی نخوره رفته رفته الانم بخوره کمی کباب تابیه  بچه شما چی 

بچه من مقطعی این مدلی بود دیدم داره کلا غذا رو میزاره کنار زور زوری بهش دادم باز افتاد رو ریل الان میخوره راحت..😐

نباید زورکی بهشون غذا داد ولی چاره چیه

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

پسر من ۵ سالشه هیچی نمیخوره قبلا کتلت مثل بنز میخورد مرِغ میخورد کباب میخورد کوکوسبزی دوست داشت 

الان یا کیک و شیرینی میخواد یا نون خالی 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از وقتی مهدشون برنامه گذاشت دو روز در هفته کیک و شیر بقبه هفته لقمه و میوه و اینا 

این دیگه غذا نخورد فقط به کیک و شیر علاقه پیدا کرد

کلا بچه ها نمیدونم چرا اینجورین از غذا فرارین

عصری لای نون باگت کتلت گذاشتم کتلتشو پرت کرد نونشو خورد 

روزی یکی تخم مرغ میخورد الان لب نمیزنه

از وقتی مهدشون برنامه گذاشت دو روز در هفته کیک و شیر بقبه هفته لقمه و میوه و اینا این دیگه غذا نخورد ...

چه بعد من بدم میاد بچه  از خوراکی سوپری زیاد بخوره ولی میبینم دختر من کوچیکه دوست داره چه برسه به بچه شما ها

عصری لای نون باگت کتلت گذاشتم کتلتشو پرت کرد نونشو خورد روزی یکی تخم مرغ میخورد الان لب نمیزنه

اعصاب آدم خورد میشه آنقدر دلم میخواست بچم خوش غدا باشه ولی از الان معلومه که غذا خور نیست 

اعصاب آدم خورد میشه آنقدر دلم میخواست بچم خوش غدا باشه ولی از الان معلومه که غذا خور نیست

ببین کاش کم غذا باشه ولی چرت و پرت نخوره این اصلا غذای درست دیگه نمیخوره فقط از من نون میخواد یا کیک و بیسکوئیت اینا رو هم دلمو سنگ میبندم نمیدم میبینی تا شب هیچی نخورد از ترسم بیسکوئیت پتی بور میدم قندش کمتره 

و کلاسورزش گذاشتمش

دختر منم ۱۶ ماهشه فرنی خیلی دوست داره میخوره ، ولی غذا مودی هست یبار قشنگ میخوره یبار نمیخوره حرص نمی‌خورم هروقت گرسنش بشه فرنی درست میکنم ولی بازم تا صبح بیدار میشه همش 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂
دختر منم ۱۶ ماهشه فرنی خیلی دوست داره میخوره ، ولی غذا مودی هست یبار قشنگ میخوره یبار نمیخوره حرص نم ...

دختر من  یه بار فرنی گدشت کنار از عید به بعد دیگه نخورد  مگه شیر نمیخوره شبا

ببین کاش کم غذا باشه ولی چرت و پرت نخوره این اصلا غذای درست دیگه نمیخوره فقط از من نون میخواد یا کیک ...

میدونم چی میگی منم امروز دیدم چیزی نمیخوره واسش کیک گرفتم گفتم حداقل گشنه نگرده ضعیفه