2777
2789

امروز داشتم میگفتم من به بابام زنگ بزنم که بیا دنبالم همیشه میگم دورم بعد رفیقم گفت ولی بابای من برعکس مثلا یه چیزی هم بهش بگم بخر حتی برسه خونه لباساشو در بیاره میره میخره

یا یه بار گفتم خانواده من ثروتمندن ولی منو مثل فقیرا بزرگ میکنن گفت اتفاقا مال ما برعکس انقد خوب میخوریم و هر هفته میریم رستوران و...

خب زشت نیس واقعا من دارم از بدبختیم میگم این همش میگه ولی من برعکس خیلی خوشبختم:/حتی بگم‌ خیلی بدبختی زیادی دارم بازم سعی میکنه ثابت کنه تو اونم از من برتره و بدبختیاش از من بیشتره:/کلا مرضش چیه

دوستت عقده ای هست ولی توهم هیچوقت بد خانوادتو ب هیچکسسسسسسسسس نگو

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرضش اینه که بنده خدا تو خونواده اش داره اذیت میشه و کمبود داره 

سعی میکنه با این حرفا و اذیت شدن تو و .. یکم روح و روان خودش رو ارضا کنه! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹