2777
2789
عنوان

خارش بخیه سزارین

65 بازدید | 11 پست

پنج روزه سز شدم امروز دو سه بار گوشه سمت چپ بخیه‌م خارش گرفت کسایی که تجربه دارن میشه بگید از چیه؟ امروزم یکم تحرکم بیشتر بوده امکان داره بخاطر تحرک زیاد باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سخت بود؟منم آخر ماه سزارین میشم🥲

سخت که بالاخره قراره یه بچه به دنیا بیاری عمل بشی ولی چیزی نیست که نشه تحمل کرد. من سزم با بی حسی بود راضی بودم فقط بعدش که از اتاق عمل اومدی بیرون اصلا صحبت نکن سرتم تکون نده بالشم زیر سرت نزار که بعدا سردرد بد نگیری. بعد چند ساعتم که اجازه دادن چیزی بخوری چایی و نسکافه زیاد بخور که زودتر اثر دارو بی حسی بره که بازم سردرد نشی

سخت که بالاخره قراره یه بچه به دنیا بیاری عمل بشی ولی چیزی نیست که نشه تحمل کرد. من سزم با بی حسی بو ...

مبارکه ❤️ خودمو دارم آماده میکنم میخوام اگه بشه با بیهوشی انجام بدم دیسک کمر و گردن دارم میترسم دردش بیچارم کنه بعدش

توکل برخدا

مبارکه ❤️ خودمو دارم آماده میکنم میخوام اگه بشه با بیهوشی انجام بدم دیسک کمر و گردن دارم میترسم دردش ...

البته اینا که گفتم سرتو تکون نده و فلانو.... ربطی به بیهوشی یا بی حسی نداره تو جفتش باید رعایت کنی. ایشالا زایمان خوبی داشته باشی و خودتو کوچولوت اذیت نشید❤