2777
2789
عنوان

کرم تقویت ابرو سریتا

90 بازدید | 19 پست

سلام خانمها 

من ابروهامو میکروبلیدینگ کردم الان چند هفته هست ریزش ابرو دارم متخصص پوست و مو برام کرم تقویت ابرو سریتا نوشته 

به نظرتون موثره 

کسی هست ازین کرم نتیجه گرفته باشه ابروهاتون دوباره دربیاد 

کرم یا سرم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

من سرم استفاده کردم موثر بوده ولی یهو قطع کردم و دوباره بدتر از قبل ریزش پیدا کرد 

میگن باید کم کم قطع بشه باز هم نمیدونم اینمولی تاثیر ش موندگاره یا نه 

الان زینک پلاس میخورم موثر تره ابروهام داره مثل قبل میشه قبلا تجربه استفاده داشتم زینک واقعا خوبه 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرم استفاده کردم موثر بوده ولی یهو قطع کردم و دوباره بدتر از قبل ریزش پیدا کرد میگن باید کم کم قط ...

ریزش داشتی قبل زدن هم ؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
سرم مژه شو زدم قطع کردم بعد چندماه مژه هام ریختواسه ابروهم به احتمال زیاد همینطوریع

یهویی قطع کردین ؟ 

من درحال استفادم میترسم قطع کنم

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید
یهویی قطع کردین ؟ من درحال استفادم میترسم قطع کنم

چه مدته میزنی

یهویی قطع کردین ؟ من درحال استفادم میترسم قطع کنم

من دوبار زدم

ی سری ماه اول هرشب پشت هم زدم ماه دوم یک شب در میان ماه سوم هفته ای سه بار

ماه چهارمو پنجمم هفته ای یک بار میزدم

بعد پنج شش ماه مژه های تازه ای که دراوردم ریخت

بعد دوباره تا سه ماه زدم

بعد دوماه مژه هام ریخت

من دوبار زدمی سری ماه اول هرشب پشت هم زدم ماه دوم یک شب در میان ماه سوم هفته ای سه بار ماه چهارمو پن ...

پس در نهایت ریخت🤦🏻‍♀️😢

2810