2777
2789
عنوان

حس میکنم پدر هر دختری

121 بازدید | 18 پست

خیلی رو روابط و پسرایی که میان سمتش تاثیر داره من همش برای بابام مسئولیت تحمیل شده بودم تا دختری که واقعا منتظر اومدنش بوده و پسرایی که اومده سمتم یا کسی که باهاشم و پارتنر و اینا هم دقیقا در حد بابام هست و بهتر نیست و گاهی وقتا خیلی ناراحت میشم بابت این موضوع و نمیدونم چرا واقعا کسی که پدر خوبی نداشته پسر خوبی هم معمولا نمیاد تو زندگیش 😔😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جمله آخر درست نیست 

( دختری که پدر خوبی نداشته ، پسر خوبی نمیاد ) 

درسته خیلی از رفتار ها و باور ها و شخصیت ها از خونواده سرچشمه میگیره 

ولی با بالا بردن آگاهی و تمرین و .. خیلی چیزا رو میشه تغییر داد و خیلی چیزا رو درون خودمون حفظ کنیم و رفتارمون رو تغییر بدیم 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
موافقم مخصوصا ماهایی که برادرم نداریم

خیلی سخته منم برادر ندارم 

قطعا داشتن یه برادر بزرگتر حس آدم رو بهتر می‌کرد ولی ناخودآگاه دید آدم اینجور میشه وقتی مردای اول زندگیت خوب نبودن که پدر یا برادر باشه

منم محبت پدر ندیدم بخاطرع همین عاشق مرد سن بالای و کنترل گر

خیلی بده میدونم ولی اونایی که دنبال محبت پدری که ندیدن تو پسر و مردا نمی گردن بجاش خیلی سرخورده میشن و اعتماد بنفسشون کم میشه و همین باعث میشه پسر خوب کمتر جذب کنن

خیلی سخته منم برادر ندارم قطعا داشتن یه برادر بزرگتر حس آدم رو بهتر می‌کرد ولی ناخودآگاه دید آدم این ...

من اصلا نمیتونستم یه پسر هم سن و سال خودم رو به جای شوهر تصور کنم . شوهرمم هشت سال ازم بزرگتره با اختلاف سنی کمتر نمیتونستم بپذیرم منم حس میکنم ریشه در همین داره

پدر من هیچ وقت حس حمایت بهم نداد . همیشه یه جوری بود که انگار ما باید مراعات اونو میکردیم و مراقبش م ...

دقیقا منم همیشه هربار از بابام نیاز مالی اینا داشتم از بچگی تا الان یه حس اینکه مجبوری داره یه مسئولیت رو حمل میکنه یا کلا میشه از نگاه و رفتار یه پدر فهمید چقدر براش مهمی

خیلی بده میدونم ولی اونایی که دنبال محبت پدری که ندیدن تو پسر و مردا نمی گردن بجاش خیلی سرخورده میشن ...

چرا تو مرد دیگه دنبالش میگردم منم اعتماد بنفس ندارم بخاطرع سرکوفت های مادرم بی محبت پدرم

دقیقا منم همیشه هربار از بابام نیاز مالی اینا داشتم از بچگی تا الان یه حس اینکه مجبوری داره یه مسئول ...

منم همینطور . تازه من عذاب وجدان میگرفتم چیزی بخوام بخدا هیچ وقت نگفتم فلان چیز برام بخر حتی نیازم داشتم صبر گردم خودش بخره از وقتیم رفتم سرکار که دیگه هیچی رسما دیگه شل کردن و راحت شدن

دقیقا منم همیشه هربار از بابام نیاز مالی اینا داشتم از بچگی تا الان یه حس اینکه مجبوری داره یه مسئول ...

از بس از بابام هیچی نخواستم از شوهرمم نتونستم چیزی بخوام اونم بدعادت شده

2810