2777
2789
عنوان

یه سوال دارم در مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 113 پست
جملتون ایهام داره ،من روز اول بهش گفتم پنجاه پنجاه کمک میکنم ،بعد دیذم درصد داره میشه هشتاد بیست ... ...

ابهام نداره خانم اجباری ندارن که هزینه های زندگی مشترک رو بده واگن کمک می کنه در واقع لطف می کنه و برای بهتر شدن زندگی کمک می کنه

کاربر آقا 
من نظرم اینه، ولی باید بقیه حرفاش رو هم توجه کنید. وقتی در زمینه مالی چنین توقعی داره، آیا در زمینه ...

برای شروع به تفاهم نرسیدیم ،بعدشم شایذ بزنه زیر حزفاش که کمک میکنمو اینا 

توقع داره هشتاد درصد من بذارم ،من اشتباه کردم روز اول گفتم پنجاه پنجاه ،هرچی پس اندازم داشتم گفتم طرفم پررو شده قشنگ پررو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا با هرکس عین خودش واسه این مردک ک هنوز از راه نرسیده چشمش دنبال اینه پولمو خرج کنم باید بشوریش.. ...

من برای خودم کامپیوتر حرفه ای خریدم گیر داده بود که چرا پول الکی خرج کردی ،با بد آدمی طرفم ،کل بدنم از عصبانیت میلرزه ،واقعا بعضیا پررویی رو به کمال میرسونن

مرده دیگه اگه این حرف رو گفته

درسته کاش میتونستم از پشت گوشی بزنم تو دهنش که اینقدر منو بهم میریزه ،من جواب منفی دادم صبح پیام داده خودکشی میکنم از بلاک درش آوردم میگه مشکلت چیه ! میگم نمیخوام من ببشتر پول بذارم میگع حتما کسی پرت کرده

عزیزم بگو من منتظر خودکشیت هستم هرجه زودتر لطفا بعدم بلاکش کن با دلسوزی بی خود خودتو تو دردسر نندازی ...

والا جز این فکر دیگه ای هم نمیشه کرد ،هیچوقت لحظه ای دوسش نداشتم

مردا چشون شده والا پدرای ما این شکلی نبودن ..مردا عتیقه شدنزن بچه بیاره،پول دربیاره،خونه داری بکنه،ا ...

بعضیاشونو نباید پررو کرد به عبارتی هیجکدومشونو 

دمتم گرم 👌اگر بلاکش نکرده بودم براش میفرستادم ،یه جوری عصبانی ام کرده که دستام میلرزه ،من اشتباه کر ...

خب عزیرم ما ادما اشتباه میکنیم و خیلی طبیعیه 

اصلا غصه نخور و خوب کردی دکمشو زدی 

تا بفهمه دیگه از این غلطای بزرگ نکنه 

دیگه سعی کن از این اشتباها نکنی 

حسبی الله ❤
متوجه هستم که این احساسات می‌تونن خیلی سخت و دردناک باشن. احساس ناعدالتی در یک رابطه می‌تونه باعث اس ...

مشاوره هم رفتیم ،باهاش صادقانه هم صحبت کردم جوری که دلشم‌ نشکنه که کارما یقه مو بگیره ولی طرفم پررو هست .اخرین بار که باهاش رفتم بیرون خرج‌ نکرده میگم چرا همش من خرج کردم !؟ میگه مگه نگفتی من پس انداز کنم ؟ پس دروغ میگفتی 

مشاوره هم رفتیم ،باهاش صادقانه هم صحبت کردم جوری که دلشم‌ نشکنه که کارما یقه مو بگیره ولی طرفم پررو ...

این واقعا یک وضعیت دشوار و ناامیدکننده است. وقتی تمام تلاش‌تون رو برای برقراری ارتباط و ایجاد تعادل در رابطه می‌کنید و باز هم با چنین پاسخ‌هایی مواجه می‌شید، واقعا می‌تونه احساس بدی به شما بده.

### چند نکته که ممکنه کمک‌کننده باشه:
1. **مرزها و انتظارات مشخص**: مهمه که دوباره درباره‌ی انتظارات و مرزهای مالی در رابطه‌تون صحبت کنید و هر دو طرف به وضوح بدونن که از همدیگه چه انتظاری دارن.
2. **تداوم مشاوره**: اگه می‌بینید که مشکلات با صحبت کردن مستقیم حل نمی‌شن، شاید نیاز باشه که با کمک مشاور به شکلی پیوسته و مستمر روی رابطه‌تون کار کنید.
3. **ارزیابی دوباره رابطه**: اگر بعد از تلاش‌های متعدد همچنان احساس می‌کنید که این رابطه براتون سازنده نیست و باعث ناراحتی و استرس می‌شه، شاید نیاز باشه که دوباره ارزیابی کنید که آیا این رابطه به نفع شماست یا خیر.

### مهم‌تر از همه:
مراقب خودتون باشید و تلاش کنید که اولویت اصلی رو روی سلامتی روانی و جسمی خودتون قرار بدید. شما شایسته‌ید که در یک رابطه‌ای باشید که احترام و عدالت در اون رعایت بشه.

اگر نیاز به صحبت بیشتر یا راهنمایی دارید، من همیشه اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💖🌟

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

ابهام نداره خانم اجباری ندارن که هزینه های زندگی مشترک رو بده واگن کمک می کنه در واقع لطف می کنه و ب ...

این درسته .برای من شده اجبار ،طرفم صبح منو تهدید به خودکشی میکنه ،ازربلاک درش آوردم بعد میگه خب مشکل چیه !؟ میگم من نمیخوام هشتاد درصد پول بذارم تو بیست درصد میگه خودت اول گفتی کمک میکنی ! میگم حالا میگم غلط کردم اگرم گفتم . اخرین بار رفتیم بیرون خرج نکرده،بهش گفتم چرا اونموقع خرج‌نکردی میگه خودت گفتی پولاتو پس انداز کن پس دروغ میگفتی !؟ بعد از دیدن این رفتارا بهش گفتم نه حالا جوری شاکی شده که انگار من اشتباه کردم

این درسته .برای من شده اجبار ،طرفم صبح منو تهدید به خودکشی میکنه ،ازربلاک درش آوردم بعد میگه خب مشکل ...

خب شما از اول نباید قول 50درصد می‌دادید می گفتید در توان کمک  می کنم

کاربر آقا 
خب عزیرم ما ادما اشتباه میکنیم و خیلی طبیعیه اصلا غصه نخور و خوب کردی دکمشو زدی تا بفهمه دیگه از این ...

ممنون عزیزم ،آره برام تجربه شد ،تقصیر خودمم بوده ،دیگه به هیچ مردی نخواهم گفت کمکت میکنم ،حتی کار کردنمم میگم تفریحی هست .ممنون بابت دلداری 🫂

این واقعا یک وضعیت دشوار و ناامیدکننده است. وقتی تمام تلاش‌تون رو برای برقراری ارتباط و ایجاد تعادل ...

قطع رابطه و بلاک بهترین بود ،امیدوارم کار اشتباهی نکنه و برام داستان درست نکنه

2810