2777
2789

سلام دوستان‌ .‌مادر من خیلی خیلژ مهربونه.‌تو جوونی با مادرشوهرش خوب بوده.‌حالا هم واقعا خداوکیلی بین دختر و عروساش فرق نمیزاره. خداشاهده دیدم ازش و دروغ نمیگم.‌پدرم چند تکه زمین داشت فروخت و داد بشون که خونه بخرن.‌کلی واسه بچه هاشون کادوهای گرون قیمت خریدن. خودشون یه مسافرت هم نرفتن.

حالا عروسهامون قهر کردن و نمیرن دیگه خونشون. و میگن شما به ما بد کردید!! پول بمون ندادید. فرق گذاشتید و این حرفا .‌عقده ای ان. 

من میخوم درس بخونم . متاهلم. تمرکزم اومده پایین. خیلی بخاطر تنهایی مامانم غصه میخورم و افسرده شدم. همش فکرشم و غصه میخورم. میرم پیشش حرف می‌زنیم ولی بازم‌حابم خرابه. خیلی براش ناراحتم .چکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالم از عروس بهم میخوره دیگه خسته شدم شوهر با غول چراغ جادو اشتباه گرفتن وقتی میفهمین هیچی ندارم یا با توقعات شما یکسان نیست چرا سرازیر میشین تو خانواده شوهر اونا چکار کننن دیگه از نون شب بگذره بدن به شما 

هرچقدر محبت بیشتر کنید پرتوقع تر میشن .عروسهایی که این شکلی هستند خانواده ی خودشون خسیس هستند دریغ ا ...

عروس کا عقده اییه. عقده هاشو میخواد اینجا خالی کنه.

چجوری با افسردگی کنار بیام؟ برای مادرم چکار کنم؟ میرم خونش .ولی تا میام مثلا وضعیت واتساپشو می بینم که ناراحته و اینا حالم بد میشه 

عروس که تنهایی مادرشوهر رو پر نمیکنه..این کار دختره..غصه الکی میخوری..بهانه ذهنت شده برا تمرکز نکردن و درس نخوندن..بشین درس بخون..عروس چکارست این وسط

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
هیچ زن داداشی مسئول مادر شما و تنهاییش نیست اینو اگر همه یاد بگیرن دنیا گلستان میشه

مسئول نیست. ولی اخه داداشم هم حتی یه زنگ نزده. نمیدونی چقدر بشون محبت کرد و پول دادن بشون. بی احترامی حساب میشه

يعنى چى تنهاست؟يعنى عروس تون بايد با مادرتون ى جا زندگى كنن؟

نه.

ولی با اون همه محبتی  که بشون کردن الان قطع رابطه کردن و حتی داداشم هم یه زنگ نمیزنه دیگه.

میگه پونزده سال پیش شما سر عقد به من کادو ندادین!! یه سرویس طلا بشش دادن فقط

عروس که تنهایی مادرشوهر رو پر نمیکنه..این کار دختره..غصه الکی میخوری..بهانه ذهنت شده برا تمرکز نکردن ...

نه نمیخوام اون پر کنه.

ولی قهر چرا کرده؟ چرا داداشم زنگ نمیزنه؟ خیلی ناراحتم. 

2810