2777
2789
عنوان

فا🔥ل ازدواج ابوعلی سینا

256 بازدید | 47 پست

کسی این فا.ل رو امتحان کرده؟واقعیه؟😂🦦

همون ک حلقه زنجیر و لیوان اب داره

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

برا دوستام که واقعی بود😂

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی دلم میخواد باور کنم😂❤

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 

توضیح بیشتر لطفا.😭

اهدای عضو = اهدای زندگی🌱 می‌شه لطفا برای سلامتی و ظهور امام زمان سه تا سوره‌ی توحید بخونی؟ 🌱 می‌شه لطفا برای درسم هم صلوات بفرستی؟ ممنونم ازت. 🌱 ملانقطی و طرفدار زبان و ادبیات فارسی هستم.🌱 ابوالقاسم فردوسی و علامه دهخدا و دکتر معین الکی این همه زحمت نکشیدن که شما "راجع به" رو "راجب" بنویسی، "بذار" رو "بزار" و هکسره رعایت نکنی. اگه غلط املایی دیدم بهتون تذکر می‌دم شاید تو کلاس درس خوب یاد نگرفته باشید.🌱 یه عزیزی بهم گفت راجع به عربی هست و کنار فردوسی مباید بیارم. حالا شما راجع به رو هم درست بنویس حتی اگه به فردوسی مربوط نباشه.🌱 توجیح معنی نمی‌ده و منظور شما در این مواقع توجیه هست.🌱 می‌دونستی تکیه کلام درسته و تیکه کلام اشتباه. تکیه کلام یعنی چیزی که در سخن گفتن بهش تکیه می‌کنند.🌱 لطفا اگه با شما صحبت نکردم و عقایدت با من فرق می‌کنه توهین نکن و دخالت نکن. ممنونم.🌱

چطوره 

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
برا دوستام که واقعی بود😂

وای پشمام برامن‌که ۲۰دراومد😂

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
من دوسال پیش چندبار امتحان کردم همش ۲۳میومد ولی الان ۲۴سالمه ومجرد هستم😂

رکب خوردی😂

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
نمیدونم ولی دلم میخواد باور کنم😂❤

باورکن یه شیرینی هم به ما بده😂

باحال به نظر میرسه چطوری انجامش میدن 😂

حلقه(ترجیحا طلا)
۲-یک لیوان ک تا نیمه آب باشه
۳-زنجیر نازک یا تارمو یا نخ
۴-کسی ک میخوای براش فا.ل بگیری

حلقه رو تو ی زنجیر بنداز و  و بعد اونو توانگشت حلقه (دومین انگشت دست چپ)
كسي ك ميخواي فالشو بگيري بذار
بعد حلقه رو (ک آویزونه ب زنجیر)چن ثانیه بذار تو لیوان آب
و بعد بالای سطح آب داخل لیوان ثابت نگهش دار
اصن نباید دستت تکون بخوره(یکمی صبوری نیاز داره)
بعد چن دقیقه حلقه ای ک ب وسیله زنجیر آویزون شده  بر اثر نبض دستت آروم آروم تکون میخوره
حالا تعداد ضربه هاي حلقه ک ب لیوان میخوره رو  بشمار تا حلقه از حركت بيفته
تعداد ضربه های حلقه ب کناره لیوان= تو چ سنی ازدواج میکنی

توضیح بیشتر لطفا.😭

حلقه(ترجیحا طلا)
۲-یک لیوان ک تا نیمه آب باشه
۳-زنجیر نازک یا تارمو یا نخ
۴-کسی ک میخوای براش فا.ل بگیری

حلقه رو تو ی زنجیر بنداز و  و بعد اونو توانگشت حلقه (دومین انگشت دست چپ)
كسي ك ميخواي فالشو بگيري بذار
بعد حلقه رو (ک آویزونه ب زنجیر)چن ثانیه بذار تو لیوان آب
و بعد بالای سطح آب داخل لیوان ثابت نگهش دار
اصن نباید دستت تکون بخوره(یکمی صبوری نیاز داره)
بعد چن دقیقه حلقه ای ک ب وسیله زنجیر آویزون شده  بر اثر نبض دستت آروم آروم تکون میخوره
حالا تعداد ضربه هاي حلقه ک ب لیوان میخوره رو  بشمار تا حلقه از حركت بيفته
تعداد ضربه های حلقه ب کناره لیوان= تو چ سنی ازدواج میکنی

2810