2777
2789
عنوان

با خواستگار با این شرایط ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام کسیو قضاوت کنم 

ولی با دیدن کامنتا دلم گرفت 

چرا باید به یکی که قبلا دچار خطا شده فرصت دوباره زندگی کردن نداد؟

اینو از استادمون یاد گرفتم 

گفتش که متاسفانه جامعه ی ما به جای اینکه بیان افراد آسیب دیده رو حمایت کنن 

بیشتر پسش میزنن و روانشونو بهم میریزن 

البته بحثشون روی زندانی ها بود ،

ولی خب اعتیادم مثل یه بیماریه 

حق زندگی دوباره داره 

جامعه باید همچین افرادیو اعم از زندانی و معتاد و.‌‌.. بپذیره تا به رشد خودش برسه

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙

خیر 

اعتیاد بیماری برگشت پذیره

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

جدا از اعتیاد 

لطفا براتون مهم باشه که چرا یک مرد تا این سن مجرد مونده 

اکثرا ناتدانی ج نسی دارن یا یک مشکل خاص دیگه!

له حرف خود اقا اعتناد نکنید

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

اصلا

میشه نفری یه صلوات مهمونم کنین نذرم قبول شه:)🪽✨️در من انگار کسی در پی انکار من است؛یک نفر مثل خودم تشنه ی دیدار من است..:)و من فکر میکردم مرگ ظاهر ماجرا بود،آنچه مارا می کشت زندگی بود.حتی لایِ حقیقتاتون نَبود صِداقَتی!هزار رویا کشته میشه تا یاد بگیری زندگی رویایی نیست.کسانی که به زندگی دیگران نور می بخشند روزی خورشید خواهند شد،،،عشق میکردن از"زمین خوردنم"حالیم نبود.این جامعه آلوده است به لکه های عقده..!عمق خاطراتت سیو کن منو:)چرا گذاشتی یه ایران تستت کنن؟بهم گفتن هیچوقت نمیتونی تا اونجا برسی؛درست گفتن من * خیلی جلوتر*رفتم،،من تورا آنگونه می پنداشتم که انگار خود من بودی.!

نمیخوام کسیو قضاوت کنم ولی با دیدن کامنتا دلم گرفت چرا باید به یکی که قبلا دچار خطا شده فرصت دوباره ...

چون ریسک هست 

نمیشه زندگیتو بر پایه ی ریسک و دلسوزی بنا کنی عزیزم 

استادت هم نفسش از جای گرم بلند میشه 

نمیخوام کسیو قضاوت کنم ولی با دیدن کامنتا دلم گرفت چرا باید به یکی که قبلا دچار خطا شده فرصت دوباره ...

جانم از لحاظ علمی و تو هر کتبی بخونید اعتیاد برگشت پذیره و این خانم فقط خودش رو بیچاره میکنه لازم نیس آدما برای اصلاح زندگی دیگران خودشون رو بدبخت کنن خود شما هم در عمل اینکار رو نخواهید کرد با احترام❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

اگه بعد ازدواج نتونستن تفاهم داشته باشن چی

میگه اخلاقش تنده از کجا معلوم مواد رو اعصابش تاثیر نگذاشته باشه 

اگه خودتون باشید همچین کسی و قبول میکنید؟ 

عزیزم حمایت یعنی بتونن کار پیدا کنن یا مثلا از خانواده طرد نشن نه که برای ازدواج با یه آدم معمولی حتما گزینه خوبی هستن. 

الان همین آقا به نظرت حاضره با یه خانوم که دقیقا شرایطش مثل خود ایشون باشه ولی چند سال کوچیکتر ، از نظر سابقه اعتیاد و اخلاق تند و دندون مصنوعی و .... ، ازدواج کنه ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چون ریسک هست نمیشه زندگیتو بر پایه ی ریسک و دلسوزی بنا کنی عزیزم استادت هم نفسش از جای گرم بلند میشه

ریسک که هست قبول دارم 

ولی از دید روانشناسی هر کسی که دچار همچین بیماری هایی میشه یا اینکه خلاف و ... میکنه 

از لحاظ روان یه مشکل داره که ممکنه منشا کودکی یا ... داشته باشه 

وقتی یه زندونی بیاد بیرون 

کسی که آسیب روانی دیده 

بازم با پس زده شدن و ... روبه رو میشه

مشخصه که بدتر میشه 

چون سلامت روانش بیشتر مختل میشه

یا کسی که اعتیاد داشته 

ممکنه چون بقیه به ترکش اعتماد ندارن دوباره به گذشتش برگرده 

شاید دلیل تموم این بدبختیا همین نپذیرفتنشون باشه!!!!!!

من خودم با توجه به شرایط خودم اصلا به همچین خواستگاری فکر نمیکنم 

ولی کلی میگم نمیشه کسیو قضاوت کرد و برچسب برگشت به اعتیاد بهش زد

متاسفانه جامعه ما از ریشه مشکل داره

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
2810