2777
2789
اسم و اسم مادر متاهل یا و سال تولد

آستورولوژی هم میگیرید؟

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

چجوریه؟ 

🦋او خداوند ناممکن هاست در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی؟❤                                  منم اون دختر قوی ای که امروز طوری میخنده که انگار دیشب گریه نکرده(((:                                                   میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین، ممنونم🌹                                😎💜Army.                                    طرفدار دو اتیشه انیمه وان پیس😍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصات رو بفرسی در ضمن مرسی

خوب میشه بگبن ف.ال چی هست اصلا ک ما بدونیم

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
ببینید عزیزانم اعلام حضور نکین انقد وقت ندارم اسم و اسم مادر وضعیت تاهل و سال تولد فقط بزارین میبینم ...

اخه عزیزم بعضی هامون اسمامون خاصه و ممکنه شناسایی بشیم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
2810