2777
2789
عنوان

کبودی سرم

65 بازدید | 14 پست

۴ روزه گذشته از وقتی که سرم زدم و سرم رو روی خود مچ دستم زده بود (تا حالا ندیدم کسی روی مچ بزنه) و یه عالمش ریز پوستم رفته بود و باد کرده بود ، الان بعد ۴ روز هنوز کبوده هر روزم رنگ عوض میکنه چی کار کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ذلیلشون کنه کار بلد نیستن هی میگن بد رگی رگات ریزه پیدا نمیشه برا من همیشه بعد ۲۰ بار سوراخ کردن ...

بابا خب واقعا بعضی وقتا پیدا نمیشه درک کنیددد 😂

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

بابا خب واقعا بعضی وقتا پیدا نمیشه درک کنیددد 😂

نه والا تو شهر ما یه آزمایشگاه هست که من تازه پیداش کردم اونجا میرم عالیه قشنگ و راحت رگمو می گیرن من چون کم کاری تیروئید دارم زیاد آزمایش میدم تا حالا نشده اینا نتونن اما اون قبلی ۳ نفر بودن پدرمو درمیاوردن تو بیمارستانم پیدا نمی کنن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

نه والا تو شهر ما یه آزمایشگاه هست که من تازه پیداش کردم اونجا میرم عالیه قشنگ و راحت رگمو می گیرن م ...

آره جدی بعضیا از عمد می‌خوان اذیت کنن دیدم خودم

ولی بعضی وقتا واقعا پیدا نمیشه ماهم گناه داریم 🤏🏻

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

والا بعدش دقیقا یه مرده اوند واسم زد همونجا که زنه گفت نمیشه زد واسم زنه روی مچچچچ زد اصلا نمیدونم ب ...

اون یارو روز سختی داشته سر رگ شما خالی کرده 😂😂😂

بعضیا ولی واقعا یا بلد نیستن یا از عمد می‌خوان اذیت کنن

میشه این عکس بالاییو ببینین روز اول کبود نبود روز دومم خیلی کم بود الان یهو رنگ عوض کرده اینطوری شده

نه عزیزم طبیعیه یکم حساسه بدنتون تا چند روز دیگه اوکی میشه

2810