چقد آزادی دارید ؟ من که همش یا خونه هستم یا سرکار دوستم میرن مسافرت های یک روزه یا بیرون ولی من نه ، تو این خونواده آخرش باید شوهر کنم به یه بچه ننه و چند تا شکم بزام ، کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب حرفم همینه چجوری یه پسر درست و حسابی پیدا کنم بخوام دست دست کنم اینا منو به یه منگل میدن ، اکیپ ه ...
من میشناسم سفر میرن نمیدونم سفر یروزه دارن یا نه
تو اینستا هست دارم پیجشو
چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟ چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم.... امروز... صدها کربلا جلوی چشمانمون است خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟ به کدامین گناه؟ 🖤 اللهم عجل لولیک الفرج 🖤
مشکلشون چیه خواستگارات؟تو که سرکار میری بیشتر در معرض دیدی،میفهمم خانواده ۸۰ درصد رو سرنوشت بچه تاثی ...
تاثبر خونواده من صده باور کن ، مشکلشون اینه میان میشینن روبروی من و کارو تموم شده می بینن همش از بعد عروسی و بچه اینا و اینکه میگن دوست دارن زنشون بشینه گوشه خونه بچه بزرگ کنه فقط